Hi! Lucas szintert tudok adni,igaz nem olcsó,de nagyon jó! Kérdezd Tevét neki már küldtem! 10.050 Ft a lista ára/pár,de ha érdekel nézünk rá valami okosabbat!
Nézegettem a piacon turbó/kompresszor szetteket a mocihoz, de sokkal olcsóbb, ha a blokkot tuningoljuk. MR.Turbo szett pl 5000$ az alapcsomag........+mire házhoz ér+aki nem tudja beleoperálni, annak a szerelési költség is
nézegettem a külföldi fórumokat, azt írták, hogy nem éri meg megvenni az 1317ccm-es kitet, az 1375, meg már utcára sztem nagyon sok eszem az valóban nincs, de aztatat is meglehet venni nem? kitet azért gondoltam cserére, mert ebből megvan egy felújítás meg mire ki lesz cserélve nem 55000km lesz benne. Ha valami gixer lesz a géppel, visszalehet alakítani gyárira Eddig senki sem támogatta az ötleteim, de rohaggyak meg kell nekem
hát barátom semmi eszed ,ha már kitt-et veszel vegyé nagyobbat ,de minek kitt egyáltalán ,vannak a gyári blokkban tartalékok bőven,csak elő kell csalogatni a pacikat .
én 13ezret kűdtem a gumihamiba eddig .
Pénteken szerencsésen odaértem az utolsó H.ringes menésre. Ha volt még valaki és készített képeket, szóljon rám PLS!
én 13ezret kűdtem a gumihamiba eddig .