egyébként tényleg ennyivel többet költünk, mint bárki más?
* nálam a gumi annyit bír ki, mint a GSX 14-en: 4-5 ezret
* fogyasztás: 6.5-8 L: persze egy ötszázas gép kevesebbel is elmegy, de hol hozza ezt a feelinget? 10.000 km éves futás mellett a megtakarítás 50e Ft lehet. Hát, nekem ennyit megér.
* adó: kb 35/év (2005-ös): ez tényleg kidobott pénz
* a többi (fékbetét, stb) a szokásos
Véleményem szerint 1 szezon alatt + 100, amivel többet költünk, mintha egy átlagos, hatszázas gép állna a garázsban.
Sztem ezeket gondolja. Teljesíményadó, fékbetét, gumi, olaj, légszűrő, gyertya... Ugye ezek simán másik motornál is megtalálhatók, csak általában kevesebbe kerülnek...
Én épp most gondolkodom egy 12-es vásárlásán(is).
Teve:A fenntartása miért költséges mulatság?Csak,hogy tudjam mire készűljek ha mégis ilyen gépet vennék..
beszéld meg eksönnel, mindenképpen leszáll róla, emlitette tegnap hogy van rá valaki , de lehet hogy csak érdeklödés szinten, a motorja csodálatosan megy egybe van és ha nem lenne meg az enyém nem is gondolkodnék a hitelátvállaláson. igaz hogy az enyémbe kevesebb van, meg fiatalabb is, de ez nem számit, de ugygondolom nem kell bemutatnom a tipust ismered
nem akarok üzletrontü lenni de mintha eksön mondta volna hogy van valaki a gépére, ha nem akkor érdeklödj nála ugy tudom még 4 év körül van vissza eurü alapu kölcsön és 35 ezrével fizeti. egyébként az enyém is átvállalhatü 2006-os utolsó elötti darab, nekem még 85 hünap van 36 ossával , viszont makulátlan
Igen én is igy vagyok ezzel nagy filling a 12es de nem minden áron
, ha 0-val elviszik vigyék mindenképp 12es lessz, csak az öregebbik és kézpénzért, ugyanis nem olcsó játék, még ha törlesztó nem lenne , akkor is költséges móka, de ugy biztosan fentartható, ha nem megy el kivonatom a forgalomból, és fizetgetem aztán ha lecsengett előveszem 11-évesen lessz 4 éves gyá, apám elmehetne már ez a vállság a picsába, és minden jó lenne. Annyira gáz ez fiúk ma kijött a külömbözetim 40 ezer 3 hónapra évi 200 ezerrel többet kell fizetnem csak azért mert ezek a GENYÓK játszadoznak a devizával dobálják itt a feletőtlen mondatokat és milliók fizetnek sok sok ezerrel többet, ez egy vicc gyerekek
egyébként tényleg ennyivel többet költünk, mint bárki más?
* nálam a gumi annyit bír ki, mint a GSX 14-en: 4-5 ezret
* fogyasztás: 6.5-8 L: persze egy ötszázas gép kevesebbel is elmegy, de hol hozza ezt a feelinget? 10.000 km éves futás mellett a megtakarítás 50e Ft lehet. Hát, nekem ennyit megér.
* adó: kb 35/év (2005-ös): ez tényleg kidobott pénz
* a többi (fékbetét, stb) a szokásos
Véleményem szerint 1 szezon alatt + 100, amivel többet költünk, mintha egy átlagos, hatszázas gép állna a garázsban.
És a ZX12 3 év után is élmény.
Üdv,
D