Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello,

egyébként tényleg ennyivel többet költünk, mint bárki más?

* nálam a gumi annyit bír ki, mint a GSX 14-en: 4-5 ezret
* fogyasztás: 6.5-8 L: persze egy ötszázas gép kevesebbel is elmegy, de hol hozza ezt a feelinget? 10.000 km éves futás mellett a megtakarítás 50e Ft lehet. Hát, nekem ennyit megér.
* adó: kb 35/év (2005-ös): ez tényleg kidobott pénz
* a többi (fékbetét, stb) a szokásos
Véleményem szerint 1 szezon alatt + 100, amivel többet költünk, mintha egy átlagos, hatszázas gép állna a garázsban.

És a ZX12 3 év után is élmény.
Üdv,
D
Ezek közűl a telj.adó és a gumit valahogy sejtettem..
Köszönöm a választ!
Sztem ezeket gondolja. Teljesíményadó, fékbetét, gumi, olaj, légszűrő, gyertya... Ugye ezek simán másik motornál is megtalálhatók, csak általában kevesebbe kerülnek...
Szevasztok!

Én épp most gondolkodom egy 12-es vásárlásán(is).
Teve:A fenntartása miért költséges mulatság?Csak,hogy tudjam mire készűljek ha mégis ilyen gépet vennék..
beszéld meg eksönnel, mindenképpen leszáll róla, emlitette tegnap hogy van rá valaki , de lehet hogy csak érdeklödés szinten, a motorja csodálatosan megy egybe van és ha nem lenne meg az enyém nem is gondolkodnék a hitelátvállaláson. igaz hogy az enyémbe kevesebb van, meg fiatalabb is, de ez nem számit, de ugygondolom nem kell bemutatnom a tipust ismered
85 hónap ? Addig tán nem is élek. De a 4 éves az már lehet érdekes!
nem akarok üzletrontü lenni de mintha eksön mondta volna hogy van valaki a gépére, ha nem akkor érdeklödj nála ugy tudom még 4 év körül van vissza eurü alapu kölcsön és 35 ezrével fizeti. egyébként az enyém is átvállalhatü 2006-os utolsó elötti darab, nekem még 85 hünap van 36 ossával , viszont makulátlan
Engem lehet érdekelne! Mennyi az annyi és hány hónapig?
itt a zx12 fórumon nincs véletlen valaki aki jász nagykun szolnok megyei és egy kék 2000-2001 es zx12-es kawája van? Mezőtúr környékéről mondjuk?
Igen én is igy vagyok ezzel nagy filling a 12es de nem minden áron
, ha 0-val elviszik vigyék mindenképp 12es lessz, csak az öregebbik és kézpénzért, ugyanis nem olcsó játék, még ha törlesztó nem lenne , akkor is költséges móka, de ugy biztosan fentartható, ha nem megy el kivonatom a forgalomból, és fizetgetem aztán ha lecsengett előveszem 11-évesen lessz 4 éves gyá, apám elmehetne már ez a vállság a picsába, és minden jó lenne. Annyira gáz ez fiúk ma kijött a külömbözetim 40 ezer 3 hónapra évi 200 ezerrel többet kell fizetnem csak azért mert ezek a GENYÓK játszadoznak a devizával dobálják itt a feletőtlen mondatokat és milliók fizetnek sok sok ezerrel többet, ez egy vicc gyerekek
Marcipán!
Szirénázzzzzzzzzzzzzzz!
Akkor ma , mert különben
Hali Marcipán !

Most üres a buxa....
vagy valami supermoto lesz,vagy egy ezredes .már eldöntöttem,mennie kell .
gondold át azért tesó a géped nagyon jó, nem biztos hogy ugyanennyiért találsz ilyen állapotut
Hali gyere vasárnap velünk SBK ra ...
én igy is úgyis bukok rajta ,eladom aszt veszek egy supermotyót 6cázért mert ez csak széthullik pesten .
Hali mindenkinek!

Sikerült elköltenem 100 ropit a vasra....
De lett jó féktárcsám és új gumáim.

Érdekel valakit valami ZX12 tali ?
nehéz most mocit eladni én hirdettem most a motoromat vitték is volna, de nagyon olcsoért sok motort hirdetnek DE nehéz jó motort venni...
olyasmi ,inkább átadom valakinek .
most akor eladod, vagy mi a fene
Sziasztok
srácok eladó a gépem.ha valakiről hallottatok aki ilyet akar hitelátvállalással akkor ajánlhatjátok,ingyenbe adom csak fizetni kell tovább .
Szép munka ,
nájsz
Bocs, hogy belevau...
Ezt a 12est én festettem! Nagyon penge a gép, csak ajánlani tudom mindenkinek!
Erre már nem lehet elsütni a rendőröknek hogy: de hát biztos úr,tudja hány ilyen motor van mint az enyém ?!