Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor vegyen maga is tizenkettest
Nekem elfogy kevés olaj! Neked semmi baja nem lehet! Erre születtek! (szerintem)
Olyan már van nekem is,csak most 200-s gumi van fent és az nem fér el alatta!
Ha az enyém jó... Akkor neked is adom! 1sör!
Ha baja lenne ennyitől, akkor felgyújtom Nem hiszem, hogy olyan széthullós lenne a technika mint egy MV Agusta
sziasztok, szerintetek egy 12esnek nagy baja lehet a pályán 3x 15 perc alatt ha nem elesésről beszélünk?
Ezt meg se hallotam
Szia Taki!
Én Basi2-től vettem sárvédőset. Ha jól emlékszem 12-ből kijött postával együtt, csak festeni kell. ZX9 fórumba biztos megtalálod, ha érdekel a dolog
Szasz Marci!Szerintem ne vegyél v2-t,nem szólom le mert nagyon jó,én piszkosul szeretem,de ez minden szempontból jobb! Gondold meg,én V2 párti voltam,de ezt semmiért nem adnám! Max az 1400-t!
Szasztok!Valakinek nincs véleltlen egy gyári láncvédője,max nyár végéig kölcsönbe?
neigyá többet
Éppen szólni akartam, hogy az csak Kawasakisonknak lesz de aztán rájöttem, hogy éppen egy Kawa topicban járok. Faszom ebbe a sok netezésbe.
1198 vagy RSV1000
Holnap Esti motorozás a ringen. ,ki jön innen?
én kivárom azt a pár évet mire lemegy a vénégy ára elfogadható szintre és átülök egy olyanra én is .
megértem .nem jársz azzal sem rosszul .sok sikert az eladáshoz ,bár az árak lent vannak a tiéd nem lesz nehéz eladni .
jó lenne, de szerintem V2 lesz az
csak nem valami V4est ?
Lehet eladnám a mocit vennék másik tipust
Mondom: én mindíg dolgozom, tehát szombaton is
Nekem sajna az előre az legalább 5 nap, mert úgy kell alakítanom a melót. Nem egyszerű
Szombat pilismarót átugrunk szlokákokhoz is kajolni időben szóltam

" Karasna XVI motoros feszko.. " megnézzük és megyünk tovább .. szombat 11 körül indulunk este jövünk vissza
Én mindíg melózok
De ha valamiről időben tudok, akkor talán csatlakozom
köcsög sportmotor ,na a lényeg,h a balcsin kéne körbegurulni , 205 Km. .