Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szombaton meló . én valami ilyenre gondoltam,csak később.
balcsii
Szombat délután pilismarót felé esetleg
meg van halva ez a topik ,mi van veletek ?
mindenki motorozik,meg dolgozik ?
lassan szervezni kéne egy közös gurulást ?
kinek tetszik az 5let?
Én akkor örülni fogok ha át tudom emelni a patám rajta
kell a nyavajának .majd ha 60leszek megfontolom .
Minek az neked?
az más ,magunk közt szólva,a kettő közül az Fjr-t venném,de .
öregszem :-)
Már nem. Inkább egy GTR 1.4, vafy FJR 1.3
Muzzys zzr1400
Ennyiért az enyém is vihető! :-)
Mondjuk az enyémen van egy zsák okosság, illetve most hoztam el a szerelőtől (láncszett, gumi, olaj, stb.).
D
ui.: csak mit vennék helyette?
pontosan ,az volt a technika ,a hátsó keréktől indult a spirál előre,cirka 190centi volt csak,és egy lóerő kellett a hajtásához .
spirálos MZ óra a leg pontosabb !
annyit nem csal az óránk .a 12esé az egyik legpontosabb .
Szia,nem ott van a szenzor , valahonnan a váltóról kapja a jelet.de a km-óra állásod annyiban befolyásolja,h most visszaáll a gyárira.azonos fordulaton ugyanazt fogja mutatni a km óra mint eddig,csak gyorsabban mész majd,mint eddig,de nem többel mint amit az óra mutat.Kevesebb lesz a fogyasztásod,és nagyon érezhetően nem lesz lomhább sem . na ezt jól leírtam . .
Szia Zsolti!
Köszönöm, megkaptam. Remélem a névnapomra a családom meglep velük. Ha áldását adják rájuk, akkor jelentkezem
Általában a kislánckeréknél szokták elhelyezni a sebességmérő szenzort. Ez azt jelenti, hogy ha most nagyobbat raktál, akkor az eddigi kmóra csalás kevesebbé vált, ergo nehezebben fogja elérni a 300-at, de legalább nem 265-öt megy a 300-s értéknél, hanem 275-280-at...
Hello!

Most cseréltettem a láncszettet, s kiderült, hogy elől egyel kisebb volt (17, 18 helyett).
Kérdés: az óra innen veszi a jelet, vagy sem?

A PCIII hangolását - feltételezem - nem befolyásolja, mivel az adott fordulathoz van kötve, nemde?

Üdv,
Domi
Szia Robi! Megkaptad az árakat?
Bocsi!
Szia, szerintem elirtad véletlenül nekem jött....
Szia Robi! megkaptad az árakat?