Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Most raktad le egy vagyonért a b-t, azt máris szabadulni akarsz az autótól?
Az a motor meg egyébként is zőőőd
nem szép szín egy kétkerekűnek...
Pipi a Motorrol beszéltem
üdv, ehhez a motorhoz mit szoltok, vélemény? lehet be tudom cserélni a kocsimra.
Csibehusi
szép ez a 12es , de formára ami hátul van az odabaszósabb.
Szevasztok ,találtam tegnap a városban egy 12est ,le is vadásztam . a srác hamarosan jelentkezik itt is .
Zsolti!
Veled mi újság mostanában? Pályázol még rendszeresen?
Az illetőt nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni
jajj dehogy ,csak Bird nem tudta,h kivel beszélt ,és igy akarta kideríteni . .
+Mostak?!
még ha úgy is lett volna ,egy dragbajnoktól nem szégyen kikapni .
A Füredi úton az örs vezér tere felé ,egy fekete 12est egy fehér versenygumis totoyával .na az nem én voltam , .
Szia Robi! Labancokkal az a baj hogy többre tartották mindig magukat a kurucoknál!
Kedd este legyorsultam egy fekete kawasakit autóval Bp-en. Ciki Valaki magára ismer?

Hétvégén voltam a sógoréknál versenyezni. Hát halkan mondom, de hangos leszek. A szabályok csak magyarokra vonatkoztak, osztrákokra nem
Küzdöttünk magyarok, mint disznó a jégen, de nem lettünk 100 %-osak
Én is csak 2-ik lettem, de egy ültetett, felfúrt 12-es ellen kellett a döntőben küzdeni. Megpróbáltam, de nem jött össze.
Tanulság: többet oda nem megyek ahol a szabályok nem érvényesek minden versenyzőre.
Volt két hatalmas bukás is. Első futamon egy chevi corvette repült át a betonfalon és tört apró darabokra. A vezetőnek semmi baja nem lett. Majd délután Gruber bácsi (aki jár Kunmadrasra az ismeri) egy turbós ZX12R-el hasalt el a célbaérést követően és a motorral együtt pörgött a levegőben és a betonon, mint egy bogár. Mentő, tűzoltó, műszakiak rögtön mentettek és órákkal később Gruber bácsi már ki is jött a kórházból. Olcsón megúszta, de a motorját már markoló hozta ki a susnyásból
Akkor Bulldog Sünit Neked!
sziasztok!
Eladó zx12r gyári dob 15000ft-ért!
Nincs rajta horpadás,normál állapotban van.
Boldog Születés napot kívánok(te Szabolcsi huligán )Eksönke.
Boldog születésnapot

nekem . . . . .
csak mi beszélgetünk marci mindenki motorozik, jól teszik, én pihenek ma fel sem ültem inkább erika gépével nyomultam, mert azon nem fáj a csuklóm. Ki is kaptam töle azt mondja nem adja többé oda mert bántom, de hát basszus olyan Kurv@ jó hangja van
Má megint szenki szehol ... vászág van
ebbe a slick-be már beléelőttem kb 1500 1800 at és kétszer meg is füstöltettem , és még biztosan van benne egy ezres de az is lehet hogy 2, sportmax gp MEDIUM
csövi
hát ezzel én is igy vagyok amióta a 62ezres gummámat lezabálta, a slick-em se kopig gyorsabban és esőben se szarab iszont szárazon 1000X jobb ugyhogy marad a slick aztán a jardal meg egyezkedünk
ha hard-ot vettél akkor lazán .
Ha el fogok tudni menni vele 2000km-t akkor biztos nem fogok venni 50000-60000 ft-ért gumikat
nekem sem volt gondom a slick kopásával,pedig az medium volt.csak kocka volt azé vettem le.szerintem ha nem forgatod el akkor ˝tartós˝ lesz. .miazhogy túrás ,a 12esnek 200az utazója .