Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezt láttátok már gyáááááááá ELADÓ 12 ES
Sziasztok!

Köszönöm szépen az ötleteket és segítséget!
Megtaláltuk a hibát! Az 1-es injektor-nál elrepedt,eldurrant a cső, ahonnét fals levegőt szívott.Holnapra talán készen is lesz Zsuzsika.

Köszönöm szépen Mindenkinek!
értem
Nemtom, annyira nem vagyunk haverok.
Szia,

Ínyektor fuvokákat nézd meg, ehhez le kell venni az egész ínyektor részt, valoszinünek tartom, hogy az egyik, alacsony fordulaton elengedi a nyomást, vagy meg van szorulva " minden hengernél külön van " ki lehet egyenként venni, nem egy nagy dolog, van rajtuk 5 db pici furat " ha jól emlékszem " .... ez külön külön cserélhető... Én ezt megprobálnám
és mivan ha szelep hézag kompresziót mértetek már
miért nem csalod ide a fórumra(9-es) itt is el ejtőzhetne
Na igen, mert nem volt alapjáratja, meg forralta valamiért a vizet, meg stb... Amúgy jó arc, csak tényleg ejtőernyőzik sokat...
Az a daráló hang , nekem csak akkor jön ki ha nagyon magas fokozatba vagyok és ezer alá eik a fordulat, én injektorra gondolnék igy elsőre, de nem akarok okoskodni, ki kéne ganézni teljesen a gépet, szinkronizáltatni, és ha utána is marad a hiba akkor egy másik elektronikával probálkozni, ha gyertya hiba lenne akkor magas fordulaton se lenne jó, szerintem dugulásod van, de ez csak tipp lehet hogy egy próbát megérne ha feldugnátok egy másik elektronikát.
Sziasztok!

Ismét kérdéssel fordulnék hozzátok.Még mindíg megvan a hiba a motorkámban.Az 1-es injektor-nál FI hibajel.Amit csinál: alacsonyabb fordulatnál,például 1-esben 1800-ig pörgetve lassú kuplung kiengedéssel "daráló" hangja van, de nem mindíg(olyan hang mint amikor nem megy valamelyik henger pl:gyertyahiba)!
Magasabb fordulaton pl 6000-től simán húz gyönyörűen. 3-4-es fokozatban észrevehető torpanás is van olyan 4000-es és 5000-es fordulat között.De ha "tépem neki" semmi.És amit most észrevettem,hogy 6-osban 2000-es fordulatig leengedve, egyenletesen húzva a gázt,majd 4000-es fordulaton tartva és 5000-nél is semmi hiba.Gyertyahibára nem gyanakodnék mert akkor magasabb fordulaton nem menne.És most ott van a Kawa szervízben de csak a fejvakarás megy.Kábelekre rámértek,minden rendben, nincs szakadás.
Lehetséges,hogy vezér elektrónika?

Értelmes ötleteket és talán egy bontott ilyen bizbaszt ha tudnátok nekem ajánlani azt megköszönném.

Köszönöm Urak!
élőben én nem láttam csak fotón mert meg akartam venni annó de nem látszott durvának 1 párszor beszéltem telón
a sráccal igy össze cimbiztünk de nekem is feltünt hogy nem akarta elhozni Pestig de jó srácnak tünt
Énis azt mondanám, ha így összetörném...
nekem is ezt az emelőről le esős sztorit monta
Nem vagyok eltűnve. Dolgozgatok. Igen megyünk mi is!
cső Oszi el vagy tünedezve, miujság veled? jövöhéten te is jössz a balcsira ugye?
Enyheee? Mind a két oldalon van és nem is enyhe. Haver nézegette azt a szart. Szerelőnél volt, és eldőlt a motor, és ráesett az emelőbakra... Mondta Ő... Jól kiröhögtük... Amúgy forralja a vizet, meg egyéb hibái is vannak. Jót fog szopni vele aki megveszi...
Szegény ember vízzel főz
Silver = Ezüst ...
Hu vazeg... a csajod Pasi ....
Oki pénteken egyeztetés
Melyik a silver?
Én is dolgozom szombaton és ráadásul hajnalig De majd rádőlök a tanktáskára és szundizok Dömpiék motorral jönnek Tunéziából? Ejha
Akkor még szerintem pénteken egyeztetünk. Egyébként Attila a "csajom" is eléggé mekifüggő.
Hú vazeg, én akkor fekszem le 6-7 körül de 8 - ra már kipihenem magam ....

Nekem ok, az idő is .... szerintem mi a párommal a silver jegyet vesszük... jönnek Dömpiék is " na persze ha nem tévednek el Tunéziában még ott vannak " a meki meg plusz bonusz a párom azért jön mert megyünk mekibe
Na halilalipapi!
Progi szerint 9-kor van Superstock 1000 warm up, majd stb, de a lényeg az SBK verseny 12:00-től, SSP 13:30-tól, majd SBK 2 15:30-tól. Mi kb 8-9 körül szoktunk kiérni, mert parkolás + jegy + helykeresés + kaja,pia, kaki-pisi = 11 óra.
Találkozni pl. M1-esen az M0-ás csatlakozás utáni MOL kút 6-7 körül?
Megnéztem az árakat:
Arany 65 Euro (T2,T3,T5,C,D,G + Paddock) Ez viszont nem összekeverendő a Pit Walk-al!
Ezüst 35 Euro (T2, T3, T5, C, D, G szektor)
Bronz 25 Euro (D,G szektor)
Hazafelé Bábolna meki
Vélemény?
Szia Bird hogy lesz akkor a vasárnapi SBK mikor, és hol találkozunk ?
van 1 enyhe horpadás a váz jobb oldalán
na mondom ő is szokott lepedővel manőverezni ha jól tudom te is
talán pont tegnap vagytegnapelött láttam azt a 9-est