Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te teve007 meg kapod ingyé, nekem már meg van rá a másik, kipróbálod, ha jó maradhat, ha nem jó eviszem a méhbe.
Jámborka, én nem ugy emlékszem, ugy rémlik nekem hogy a 100as uton icipicit elmaradtál. Talán még hencsék is látták, de szerintem csak téged, mert én addigra már eltüntem. JÁMBORKA
akkor most már nem fogsz többet lemaradni . .
mert olyan gyors voltam,h blokkolta a memóriádat . . .
ujjjuj, mikor volt ez mert én nem igy emlékszem
tudod,h jobb mertén is elpicsáztalak , .
jobb lett határozottan, most már lehet használni 3000 alatt is, már nem rángat csak szegény rendszám kapja telibe a gázokat elég durván arról nem is beszélve, hogy nagyon szépen mutat. Jó vétel volt
és jobb lett a ép hogy eltávolitottad a gyári kipuffot?
Ilyet motoroztam e Sokat segített a Yoshi, szerintem nem tetszett a gépnek a katalizátor kiszedés+ gyári dob meg garázson kívül elég szépen is szól. Legalább annyi motorossal találkoztunk mint nyáron
csak nem az ami a tiéden van .
mesélj csak borat-om h miféle az féktárcsa ?
, hmmm, ingyé nem hiszem hogy odaadod, szölőpapa iérte nekem kárpotlásul hogy lecsusztam az alkatrész 12eséről (2 héten mulott) mind1 majd meglátjuk.
É is megyek elvileg Május elsején. Reméem jóidő essz.

Kiszedtem az indexrelémet, ennek sajna csak két csatlakozása van. Hétfőn megyek Egerbe, elektronikai boltba, hátha tudnak segíteni. Ha nem jön össze, akkor marad a teljesítmény ellenállás.
Adok én neked teve 320-as tárcsát
hát kincsem ketten maradtunk maradon,de nem baj eljön még a mi időnk is,elgurulok én is de csak max a konyháig mosogatni
örülök, puszi a kis pofijára, és ha van új kép rólla küldjél létszi,biztos sokat változott
Szia Eras!
Köszi, jól vagyunk mind .
Most aludt el a kincsem, úgyhogy egy gyors körre kaptam kimenőt anyától aztán gyi vissza.
majd írok még...
Halihó
11 perc a rekord OVÁROS felhajtótól az osztyapenkóig és ezt az időt nem a 12essel futottam meg (954) . majd jövöre übereljük, lemegyünk 10 perc alá
szintén, csákány
hát igen elég durva a kicsike hogy van a kiscsajszi?majdnem ilyen jó
én is csak 12alatt értem le ,akkor nekem is kell valami tunying ,na én elindultam valahová,sziasztok.
Tbányáról Pestre?
Meg kell piszkálnom a vasat
nekem 10 is elég lesz megvárjalak?
akkor 20perc mulva az árpád hidnál , .
szóljatok mikor indultok én is csatlakozom