Jámborka, én nem ugy emlékszem, ugy rémlik nekem hogy a 100as uton icipicit elmaradtál. Talán még hencsék is látták, de szerintem csak téged, mert én addigra már eltüntem. JÁMBORKA
jobb lett határozottan, most már lehet használni 3000 alatt is, már nem rángat csak szegény rendszám kapja telibe a gázokat elég durván arról nem is beszélve, hogy nagyon szépen mutat. Jó vétel volt
Ilyet motoroztam e Sokat segített a Yoshi, szerintem nem tetszett a gépnek a katalizátor kiszedés+ gyári dob meg garázson kívül elég szépen is szól. Legalább annyi motorossal találkoztunk mint nyáron
É is megyek elvileg Május elsején. Reméem jóidő essz.
Kiszedtem az indexrelémet, ennek sajna csak két csatlakozása van. Hétfőn megyek Egerbe, elektronikai boltba, hátha tudnak segíteni. Ha nem jön össze, akkor marad a teljesítmény ellenállás.
Kiszedtem az indexrelémet, ennek sajna csak két csatlakozása van. Hétfőn megyek Egerbe, elektronikai boltba, hátha tudnak segíteni. Ha nem jön össze, akkor marad a teljesítmény ellenállás.
Köszi, jól vagyunk mind .
Most aludt el a kincsem, úgyhogy egy gyors körre kaptam kimenőt anyától aztán gyi vissza.
majd írok még...
Halihó
Meg kell piszkálnom a vasat