Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mik ezek a bricskák?
kár, nem baj majd leközelebb
nem volt magabiztos ez a kijelentésed ,de persze,csak poén képek.át se küldöm mert sötét volt ,és szar a minőség .
persze adok neked szerintem csak simán mórés képek ugy emlékszem
ha az lenne már feltettem volna ide .
SZEXXX?
juj
küld már át,de ne itt vegyél fel msn-re és inkább ooottt,vagy skypen jah telon van?
akár arra is nyomhatod
van egy két képem .
jah király volt mehetnénk máskor is vinném jimi barátomat is +camera hogy jót röhögjünk majd öreg korunkban
én láttam furcsákat ,és azok ti voltatok ittasan ,meg pupu a táncparketten . .
Hali,ha jössz erre majd pupuval mutatunk ezt azt itt is vannak klassz helyek 1 üveg jéger után furcsa dolgokat lát az ember iga Szabi?
klasszak a képek jó annak aki tud menni ilyenkor és nincs lezárva a mocija persze kulcs nuku
már megint kimentéé mákért Apppa , .
szemenként,vagy fonott kosárba , .
Jó ez a pályinka! Azasszony mindég kikűd a nyárikonyhába ezért-azért ott a pilya (gondolhatod).Szivem mákot ne hodjak be?
én szóltam,h 28vagyok de azt hitték,h annyi éves .Még mindig nem értetted meg ,h a Simpson sisak az kocsiba való ? .
Francia kenyér,bukósisakkal!
befizetlek én az elvonóra . .ne irj ilyeneket,mert a csajom is olvassa a fórumot,és még nem tudja az igazat.már próbáltam elvesziteni,de amikor elővettem mindig elmenekültek a rányik .
Hello. Mennyiért veszed a tárcsákat? Nálunk ilyen van kb 120e/pár,a sima kb egy 100-asba bele fér.
Pösti zsiványok,te pupunak fehér
a sisakja? De ugye nem Simpson?Márciusban majd elgurulunk Tatabánya felé arra nem jártam,hm már jó ,
rég? Megnézzük az útszéli éttemeket+bizonyos szolgáltatásokat.Eksön befizetem1körre ,hogy végre veszítse má el a szüzességét .
ennyi .
EKSÖN hiányolok pár fényképet
Aluggyá ,he more!
semmi te ,ha jó lenne nem cserélné le ,nincs vele baj,csak fékezésnél kanyarodik .
ja és No.1 , .
ohhh köszönöm szépen, mi volt vele a gondod?