nagyon baba az RS-3, a szűkítőt már ki is operáltam belőle aszondták, hogy sehogy se felel meg az e-szabványnak, akkor meg minek bele már csak a motorra kell felrakni..... lehetne már szombat
Pipi te csibész,fogadjunk remegve keltél,h első legyél. ,6kor indultam dolgozni ,előtte meg nem gépezek .Csak csatát nyertél,a háború végkimenetele még nem dőlt el! Januárban összegezzük a decembert,és a nyertes kap egy üveg Jimmy féle csodapálinkát . .
Szia Padre!
Várjunk egy kicsit,
Ti most azt szeretnétek, hogy hajtsak fel egy céget ahol lehet okoskodni?
Na, figyuka! Nem ígérek semmit, de az ünnepek alatt megpróbálok beszélni az uncsitesómmal.
ő nagyon penge, ...de hogy van-e lehetőség...?
Nem tudom de ha valakit konkrétan érdekel, akkor megtudakolhatom
Állat a gép, olyan V8 hangja.
Kár, hogy a jozsimura nem csinál hozzá dobot, jobban szol mint bármelyik moci. Krokodil bőrrel bevont teteje van.
Öt méter hosszú. ÁÁÁÁÁ ezt látni kell.
ÓÓÓ
hát ha van minta (a leméretezés miatt), akkor le lehet gyártatni bárhol ahol van megminkáló központ vagy egy komolyabb marógép
Igazából a titok egy olyan cégben van ahol doszt lehet fusizni és van ott valaki, aki érti is a dolgát
jaj ne égesd már magad ezzel a kis matchboxal .
Hencs :a szöllő féle kormánystabi tartót kellene csináltatni,gondoltam te már láttál olyat, aki látott olyat ,akinek az unokanővérének a nagykabátjának az öccsének a veje ilyet csinál .
Mért tűnik úgy, hogy a kukimat mások hozzák össze a csalánnal
Tényleg Ő hova tűnt?
Várjunk egy kicsit,
Ti most azt szeretnétek, hogy hajtsak fel egy céget ahol lehet okoskodni?
Na, figyuka! Nem ígérek semmit, de az ünnepek alatt megpróbálok beszélni az uncsitesómmal.
ő nagyon penge, ...de hogy van-e lehetőség...?
Nem tudom de ha valakit konkrétan érdekel, akkor megtudakolhatom
Kár, hogy a jozsimura nem csinál hozzá dobot, jobban szol mint bármelyik moci. Krokodil bőrrel bevont teteje van.
Öt méter hosszú. ÁÁÁÁÁ ezt látni kell.
hát ha van minta (a leméretezés miatt), akkor le lehet gyártatni bárhol ahol van megminkáló központ vagy egy komolyabb marógép
Igazából a titok egy olyan cégben van ahol doszt lehet fusizni és van ott valaki, aki érti is a dolgát
Én mindig tuttam, hogy az Action13 nem 100%, hanem 13.
Talált egy fasa KOCSIT.
Hencs :a szöllő féle kormánystabi tartót kellene csináltatni,gondoltam te már láttál olyat, aki látott olyat ,akinek az unokanővérének a nagykabátjának az öccsének a veje ilyet csinál .
hogy - hogy - hogy?
Mit is kell megbeszélni velem?