oszi, gyere hozzám, de ne feleségüé, eljött az idő , adós fizess, Fizetek, tünjön el a szégyenfolt a fórumról , oszt mostmá haggyon mindenki békén ez fájdalmas hónap volt, és még nincs itt a karácsony
én ártól független sem nagyon bíznék meg bárdi autóékban amit eddig ott vettünk (szegedi rezidencia, amit már be is zártak) minden cuccnak volt valami defektje, a garancia meg valahogy kimaradt a szótárukból. F astrába vettünk kuplungot, jobban csörgött utána, mint a régi cserés.... Sokan mások is panaszkodtak............
szerintem kérdezd meg kutyát a zzr topicban
akkor én is helyesbítelek ,5ig kellene ott lennem.de még egyszer sem sikerült az elmúlt egy évben . nehogy már a szabadidőmben menjek haza,jobb ha azt is fizeti a cég. .
győztél, feladom,egy agyhalottal nem tudok mit kezdeni ,ha lesüllyednék a szintedre akkor legyőznél a rutinoddal . .
ezért az előzményért EZT érdemled . .
Eksön vazze azé a díjé inkább nyerjé te. Méghogy csodapálinka Arcszesznek se jó, hozzáképest a pitralon a legfinomabb francia márka... Te miregondolsz egyébként miért teveled itatja Lásd kivel van dolgod segítek azé mer a kukázós cigány is sírva menekül előlle, de valami balekkel fel kell itatni a készletet, utánna mindíg jót nevetünk rajtad...
szerintem kérdezd meg kutyát a zzr topicban
én is ma rádobom a cuccokat, és legalább nem lesz egyforma a tiéddel .
Ja és ne rögzítsétek a műanyag csavart csavarrögzítővel, mert szétmarja :-)
- az enyém már kuka :-(
na arról lenne nagyba szó,h ehhez kellene 4db izzitógyertya jóárasitva . .
Jó reggelt!
Mond
Jimmy báttya jelentkezz,mert szügségem lenne az autó alkatrészes kapcsolataidra ,kellene izzitógyertya .
ezért az előzményért EZT érdemled . .