Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1szer Mindenki + fizet .
oszi, gyere hozzám, de ne feleségüé, eljött az idő , adós fizess, Fizetek, tünjön el a szégyenfolt a fórumról , oszt mostmá haggyon mindenki békén ez fájdalmas hónap volt, és még nincs itt a karácsony
én ártól független sem nagyon bíznék meg bárdi autóékban amit eddig ott vettünk (szegedi rezidencia, amit már be is zártak) minden cuccnak volt valami defektje, a garancia meg valahogy kimaradt a szótárukból. F astrába vettünk kuplungot, jobban csörgött utána, mint a régi cserés.... Sokan mások is panaszkodtak............
szerintem kérdezd meg kutyát a zzr topicban
,köszi a jóindulatot,de ez igy drága. .
Szia Domi köszi az infókat .
én is ma rádobom a cuccokat, és legalább nem lesz egyforma a tiéddel .
Csak infóként: 6,8 ohm, 25 watt kell ellenállásként :-)

Ja és ne rögzítsétek a műanyag csavart csavarrögzítővel, mert szétmarja :-)
- az enyém már kuka :-(
FORD FOCUS Estate (DNW) 1.8 TDCI, motkód:F9DA,F9DB 85KW
na arról lenne nagyba szó,h ehhez kellene 4db izzitógyertya jóárasitva . .
Ágyesz bugyesz!
Jó reggelt!
Mond
nem érted mert nem olvastad a könyvet . . de irt neked a belga egy számot: Pipitánc . . .

Jimmy báttya jelentkezz,mert szügségem lenne az autó alkatrészes kapcsolataidra ,kellene izzitógyertya .
Hát Eksün ennek negyedét sem lehet érteni, de egy időben ez http://www.youtube.com/watch?v... volt a kedencem
OK!

akkor én is helyesbítelek ,5ig kellene ott lennem.de még egyszer sem sikerült az elmúlt egy évben . nehogy már a szabadidőmben menjek haza,jobb ha azt is fizeti a cég. .
Helyesbítsünk, 5-ig vagy a MUNKAHELYEDEN.
5ig dolgozom,de 4kor lelépek .ha hozzád kerül akkor,légyszi . .
győztél, feladom,egy agyhalottal nem tudok mit kezdeni ,ha lesüllyednék a szintedre akkor legyőznél a rutinoddal . .
ezért az előzményért EZT érdemled . .
Action13 hónap délután gyühecc a lámpájé + az idexéé.
Inkább nézd meg a videódat .
Pipi nézd kicsit vissza a 9es topicot, találtam rólad horgászós vidit. [16169] ma 12:49
Na látod Eksün most is nevetünk...
Nem kell ellenség, míg ilyen barátaim vannak.........
Eksön vazze azé a díjé inkább nyerjé te. Méghogy csodapálinka Arcszesznek se jó, hozzáképest a pitralon a legfinomabb francia márka... Te miregondolsz egyébként miért teveled itatja Lásd kivel van dolgod segítek azé mer a kukázós cigány is sírva menekül előlle, de valami balekkel fel kell itatni a készletet, utánna mindíg jót nevetünk rajtad...
hétvégén kiderül