Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gondolkoztam :Sztem a Vectrához adták.
Majd mesélek ...
Hoppá! . . . . . . . . . . .
Küldtem képet
Hát nem a hajléktalanok sportja a motorozás .De ha van rá akkó nosza .Cimborám 1szezonban(2007) 7gurigát füstölt el jó ebben volt 1Endurance is.Nekem +felel a pirosnál mellém álló Busa vagy ezredes .Kupát ugyan nem kapok de hízik az amúgy sem picinyke májam (vagy csökken az egóm )Majd edzés a Nagykörúton! Na ezé most kapok Birdtől !
Szia apa helyzet ? Körbe járom a dolgot aztán eldöntöm ..
Na mi az Marci ,nem is mondtad,hogy 10másodperc alatti gyerek akarsz lenni?
Szia Bird Köszönöm az infokat.. pizzázni meg megyünk ide kérem a telószámod veniczmarton@gmail.com
Na mi van veled ifjú pádeván? Jimy nagymesternek kellete pontot írni a hétvégén...
Még nemtom,majd ha kb meg lesz,hogy miből mennyi kell,akkor kérek árajánlatot,most az a lényeg,hogy akinek kell valami az jelezze nekem,és januárban majd intézem. DE aki kimarad az lemarad !
Mit tehetnék ezek a szabályok A tagságot nem osztogatják ingyen... Na fel a fejjel, sok edzés, gyakorlás kitartás és meg lesz a munka gyümölcse...
látom nem tetted alacsonyra a lécet ,sosem leszek tag,ha csak nem Jimmy-t megvesztegetem ,de szerintem ő nem olyan .
Helyes Eksün látom edzesz a F.A.Sz tagságra. Jó választottál Jimy báttya jó edző, majd ő fogja ellenőrizni a szint vizsgáidat. Ezek alapján kapod a pontokat. 1000 pontal lehet tagnak belépni
Egy egész napos ivás 0,5 pont Egy egész hétvégés ívókúra 1 pont... Lehet gyűjtögetni a pontokat...
nem buktam le vazzzzzzeee egyrészt mert reggel a jobbik énem irt be ami az elfogyasztott X sör után át szokott változni .másrészt én keményen végigdolgoztam a hetet ,és csak azért iszok meg most több sört,mert megtehetem .de ez nem rendszeres ,mert amikor alszom akkor nem iszom . de amugy meg hiába is kóstolgacc,mert velem van zsolti a béka. . . .
Marcipán!
Felmész a www.kunmadarasmotorsport.hu oldalra és ott megtalálod az infókat. Ha így se megy csak sikíts és segítek! Kell hozzá sportorvosi és egy minimumvizsga szabályismeretekből.
De előtte inkább beszéljünk egy pizza mellett, hogy mit is érdemes. És egyáltalán érdemes-e?
NAAA most buktá le Reggel nem ezt írtad, montam én, hogy kamugép vagy mert a sánta kutyát hamarabb... vagy valami ilyesmi, már nem emlékszem szóval
Szembesítés:
Jobb reggelt. Marci itt a használt alkatrészek közt megtalálod amit keresel..
Üdv mindenkinekNem tüntem el,és nem is motorozom,viszont sokat dolgozom és keveset iszom.

válasz erre előzmény
fejezd be ezt a negativ hozzáállást mert a karácsony a szeretet ünnepe,és én szeretek inni . ti igyál négy sört és egyél sok húst .
Netörödj vele Eksön, majd törlesztés gyanánt elveszik a 12-est. Téged nagy kár nem ér a bérbeadó meg nyakába vesz egy halom nyűgöt... Te kerülsz ki győztessen...
meglesz apppa,csak napok kérdése .nem merek lemenni a garázsba mer még a december nincs kifizetve .
9363 akkor előbb festesd le. Úgy néz ki, mintha dzsungelből menekültél volna vele egy horda tigris elől, kevés sikerrel...
Eksön:képeket fel. Vitya:Leszabályzást fel.!
örülök,h hazaértél ,látom ma sem vagy 100as .de nem mindegy,h fehérlófia vagy fehérfólia .
Minden,amitől szebb lehet!(még lehet? )
Téged mi nem érdekelne 9363... Nem kéne inkáb zápfogamból tömés?
No jó napot!
Félig elmentem bútort vinni a hegyes budára, de szólt a vevő menjek
vissza me még ősem bírt fel menni akkora a hó.

Az a fólia úgy műkszik, hogy megkapja a fényt és leolvad.