remélem,h nem .
Atyának van fent videójaa . . . .
tessék pontozni,meg hozzábeszólni . Atya és a 12es . gondoltam csinálok egy kis reklámot neki,még mielőtt betalálják a szuzukisok .
Eksön, megmutatom egy rövid videóbejátszás erejéig a Főnökünket a Vezért, a Tanítónkat, A FÜHRERÜNKET
Ettől meglátod kedvet kapsz a tagjelőltséghez.
Ez az ember... nem is Ő egy Isten A beszédéből, a mimikájából, az artikulációjából, a gesztikulálásaiból látszik a ROPPANT ÉRTELEM teljes hiánya. Minden tagunk álma ezt a szintet elérni, ezért az a sok fáradságos ivás, dorbézolás vég nélkül Már egy két helyen bemutattam ezt a rövid bejátszást, hisz mi így hintjük az igét és próbálunk minél több tagjelőtet szerezni, felnyitni a szemüket, hogy lássák meg a csodálatos igaz jövőt...
Ime a mi Istenünk Béla Bácsi... http://www.youtube.com/watch?v...
Szia apuka ,hamarosan. ma volt, holnap meg meló van,majd utána. Ma délután lett volna időm,de nincs zsugorcsövem ,és én nem tákolok szigszalaggal,Minusz15 fok van kint aztaqqvaa. takargassátok be a motorokat .
Hencs, a tiéden a jobbos kormányon lévő kapcsolóegység egyben van a gázkarházzal?Le akarom cserélni olyanra,h tudjam kapcsolgatni a villanyt ,ez is egy dolog amiben a régebbiek jobbak voltak.Esetleg eladót láttatok?
Szia ma megnéztem a lámpát józanul és megállapitottam,h nem 60led van benne . hanem egy sorban 20db van,8 sor van+6fehér alul a rendszám világitásnak. az annyi mint 166db ,a kidolgozása teljesen igényes és vízhatlan ,köszi még egyszer a gépem nevében . .
.........................................Tisztelt F.A.SZ. elnök Úr!
Az eddigi ajánlatait,és feltételeit figyelembe véve úgy döntöttem,h NEM iszok többet,mert ma is arra keltem,h inni kéne valamit ,de mentem dolgozni és közben rájöttem,h rossz uton járok ha be akarok kerülni a szövetségükbe,igy hát arra az elhatározásra jutottam,h inkább drogozom,mert az adrenalintól nincs is jobb ,a másik ok: néztem magukat,és megijedtem,h ha sokat iszok akkor öregen olyan leszek mint önök:állandóan a horgászáson jár az eszük,már csak virtuálisan járnak motorozni,és akkor is csak a tópartig. , . .
Atyának van fent videójaa . . . .
tessék pontozni,meg hozzábeszólni . Atya és a 12es . gondoltam csinálok egy kis reklámot neki,még mielőtt betalálják a szuzukisok .
MEGVÁLTOZAM . holnaptól rendes gyerek leszek .
Akad valakinek a kukájában 2db BMC matrica? ilyen ni
Hasidomot elkezdtem díszíteni, nagyon fasza lesz
Dehogy van egyben
A gázkar mechanikája meg a kapcsolók azok külön vannak (nézd csak)
úgy hogy - igény szerint - cserélhető
Ettől meglátod kedvet kapsz a tagjelőltséghez.
Ez az ember... nem is Ő egy Isten A beszédéből, a mimikájából, az artikulációjából, a gesztikulálásaiból látszik a ROPPANT ÉRTELEM teljes hiánya. Minden tagunk álma ezt a szintet elérni, ezért az a sok fáradságos ivás, dorbézolás vég nélkül Már egy két helyen bemutattam ezt a rövid bejátszást, hisz mi így hintjük az igét és próbálunk minél több tagjelőtet szerezni, felnyitni a szemüket, hogy lássák meg a csodálatos igaz jövőt...
Ime a mi Istenünk Béla Bácsi... http://www.youtube.com/watch?v...
Basi:tavasszal összefutunk,úgy is viszem a motort a karbon cuccok miatt . .
Ha jó emlékszem mióta fórumozok, kicsivel több mint egy éve, még nem volt kész
Személyesen nem ismerjük egymást de majd jövőre!
Összedobom a kilencest aztán gyíííí!
Hencs, a tiéden a jobbos kormányon lévő kapcsolóegység egyben van a gázkarházzal?Le akarom cserélni olyanra,h tudjam kapcsolgatni a villanyt ,ez is egy dolog amiben a régebbiek jobbak voltak.Esetleg eladót láttatok?
mikor lesz má róla fotó?
nagyon jól nézhet ki!
Az eddigi ajánlatait,és feltételeit figyelembe véve úgy döntöttem,h NEM iszok többet,mert ma is arra keltem,h inni kéne valamit ,de mentem dolgozni és közben rájöttem,h rossz uton járok ha be akarok kerülni a szövetségükbe,igy hát arra az elhatározásra jutottam,h inkább drogozom,mert az adrenalintól nincs is jobb ,a másik ok: néztem magukat,és megijedtem,h ha sokat iszok akkor öregen olyan leszek mint önök:állandóan a horgászáson jár az eszük,már csak virtuálisan járnak motorozni,és akkor is csak a tópartig. , . .