Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Boldog karácsonyt gyerekek ,holnap jön valaki gurulni? ?
buékot még nem kivánok,mert az még odébb van .
Kellemes karácsonyt minden motoros társamnak, és boldogabb uj esztendőt.
Karácsony ...
Bejgli teljes karácsonyt kívánok nektek. . . . . . . . . . . .
valóban érdemes megprobálni mehuzálni, csak nagyon vigyázz ezzel a meghuzgálással, nehhoy beleszakisd,
Szia Vitya!
No para. A szürke zx-en nekem is olajnedves volt a szelepfedél tömítés.
Az olajat pedig egyáltalán nem csipegette.
Action-re halgass, nézd át a csavarokat, ennyi.
Mindenkinek kellemes Karácsonyi ünnepeket !Ja és Baranya megyében ma 19 fok volt szerintetek csapattak arrafelé a gyerekek
megnézzük majd
még mielőtt vennél valamit,előtte huzd meg a csavarokat nyomatékkal,és megszünik az olajfolyás
Legalább bugyinélkül?
szerintem befektetek majd akkor egy újra, nem nagy tétel........jaja és boldog karácsonyt mindenkinek nekem már meg is jött a jézuska
Kellemes Karácsonyt mindenkinek.
hencs is panaszkodott erre, elméletileg nem kellene szivárognia, de már több 12esnél hallotam a problémárol, szerintem fedéltömités csere. vagy csak simán vedd le és hengerfely pasztával tedd vissza.
természetellenes, ha a szelepfedél tömítésnél kicsit alajos a motor? megjárattam kicsit a gépet, de folyást/szivárgást végül is nem láttam, de azért fosok tőle, hogy gáz van.......milyen árba dobálnak ilyen tömítést?
6fok van én megyek motorozni,nem birom tovább .gumi 2bar-on lehet csuszkálni , . .
http://leo-vince.hu/index.php?...
Akciós B.M.C. sportlégszűrő 12-höz.
Díszít-díszít előtte el is kell lopni .
Ez a barátság lerakva motorok, oszt mindenki elszéled, az egyik csajozik a másik mittom én , kerüljetek elő,
Jó bepörgött a fórum...
Tán mindenki fát díszít...
Na végre kedves barátom :) aztán ne vidd tulzásba
Na mi van itten kérem szépen
köszönöm szépen nektek is ,szép az a suzuki,melletti kép . .
Na gyerekek!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kívánok Nektek és Családotoknak!
2. . Na majd én felderitem .