Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Engem érdekel de most azért nincs kedvem beregelni oda ..
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel.

http://www.vatera.hu/power_com...
Egy bontós árulta volt valami link is itt ...
Köszi
az a pc ami ebben a szettben van? vagy volt másik pc hírdetés de az is lehet, hogy agónak van használt
Hali!
Marcipán ha emlékeim nem csalnak itt érdeklődhetsz licensz ügyben http://www.mams.hu Napi licenszet meg a helyszinen.
A motorral együtt vettem ( negyed áron )

Meg van még az a PC amit itt reklámoztak 20 ropiért ?
Szeva Marcipán Itt
vetted a tankbőrt meg a bagstert?
Bird hahó! Hól lehet ilyen versenyzői licenszet venni ..
Eksön fiam valahol az Ápád híd magasságában ráfagyhatott a motorjára (így szobrozik )de majd jön a tavasz ,ő kiolvad oszt jön velünk .Na :ő így alszik téli álmot. tényleg kemény gyerek
Jó estét , hol van ez az Eksön gyerek?
alapbol csapagyat csapagyoltbol veszek olcsobb mint a bardi.
ford tranzit 2003 az evj.komplett zarszett,gyujtkapcs,vizpumpa
szigetszentmiklos ford marka kepviseletnel megrendelem 2nap rendelestol szamolva.bardinal kedvezmenyemmel szamla nelkul is dragabb lett volna termeszetesen megmondtam nekik
kiskunlachazi bardiautos bolt:alvaz,motor szam motortip beolvas,telefonon
estere megbeszel az eladoval hazamhoz hozza cumot,kp fizetes szamla nelkul 2oszazalek kedvezmeny,renault megan 1.4b 16szelep:felso tomiteskeszlet hengerfelycsavar,szoval 35ezer lett volna....ja plussz meg kertem ablaktorlo mechanikat wv caddy 1.9d hez alvazszam,evjarat megadva,ez 15ezer lett volna
ha hiszed ha nem az utolso csavar es egyettlen alkatresz sem stimmelt meg az ablaktorlo mechanika sem stimmelt es ott voltam este meglove szetszedett autokkal semmit sem tudtam csinalni elzavartam a feszba .
ugyanis melozok napkozben es este otthon szerelek
mar kesz van az a 2 auto az acsitol mindent megkaptam.
Én pl. mindent a Bárdiautótól veszek,és semmi gondom nincs velük.Itt Nyíregyházán qrvára érti a dolgát minden eladó,mindent megoldanak,kikeresnek,megtalálnak,akár fél információkból is.
Hogy sz@rt árulnak?
Ugyanazt,mint bármelyik másik hálózat az országban!
Egy termékből van 4 - 5 féle márka,mindig a vevő dönti el,hogy melyiket kéri!Nyilván van jobb és gyengébb minőségű,olcsóbb és drágább alkatrész.De mindenki azt kapja,amelyiket kéri!
Az áraik?
Pl. ma vettem az autómba első kerékcsapágyat,Koyo(Japán) márkájút(a QH csomagolja) 5300 forintért.Van 30 % kedvezményem,vagy 2 hete NGK CR9EK gyertyát 1830 Ft/db áron.
Szerintem semmi baj nincs a Bárdiékkal.
Mi féle (Le)12es blokk he?
én éreztem a nyomatékot,hát olyan vót mint egy csopper ,csak mér előzött meg az eggyesvillamos azt nem tudom . .
Ja kicseréltem a blokkot, de csak miattad, hogy érezz némi nyomatékot, ALAPJÁRATON. .......
Mit tettél ? szedd le gyorsan mert , . tán a blokkot is kicserélted sunyiban ? azé nem indult a multkor ,még csodálkoztam is,h miért van rajta berugókar , .hamarosan ott vagyok .
Kész a 12 blokk ! Remélem tetszeni fog!
Jó reggelt!
Action13 fel tettem s lámpát, meg az indexet a 9esre állat lett du teszek fel képeket.
ja ja a bardi lenyulos csapat es butak is raadasul ha veszek valamit kerik a mintat mint az oskorban,ez itt kiskunlachazan van ha lehet en sem ott vasarolok,de az ngk gyertyakban megbizok azokat ezek is arulnak
ez a hónap katasztrofális volt elhiheted. a motorcsekken parázok, el kell adnom mostmár valamit . (hangcucc, laptop, stb)
Pénzé én is elmegyek mond a címet. De ha nem adsz mindennap felhánytorgatom ezt a szégyenfoltocskát...
Ezt nyugodtan veheted fenyegetésnek is...