Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akkor kivonatom a forgalomból
dehogy jön ,megbeszéltem Papával,h ne fáradjon a postai feladással ,mert én majd elmegyek érte ,majd egyszer .
szerintem én már csak a 320as tárcsákkal viszem ki a gépet , remélem tavaszig megjön
aki mindig csak a pénzt hajtja ,lemarad a lehetőségekről .
áááááááááááááááá, killerek vagytok. LEGYEN MÁR TAVASZ
én is összelegóztam a gépet és irány a Mecsek
én is indulok mindjárt .
Napsütéses jó reggelt mindenkinek!
Hát csak annyit szeretnék mondani, hogy én most lemegyek a garázsba és megnézem, milyen is az idő odakinnt és ha nincs hideg akkor berúgom a vasat végre és megyek egy karikát ...bizony
születésed óta az lehettél, de olyan nincs hogy nem szabad inni... Legalább az én nimbuszomat ne rombold...
na egy kicsit lehet ,de azt is csak télen .de nekem nem szabad inni,mert akkor kezelhetetlenné válok mint a 12es a hóban .
áááááááááááááááááááááááááááá
áááááááááááááááááááááá
, . bár én nem örököltem a hajlamot az ivásra .
Hát ja ! Szöllő a tőkétől nem esik messzire.
távol álljon tőlem ilyet tenni ,csak már kezdelek ismerni .
Te leskelődő utánam?
azt tudtam ,h Papa ott lesz ,na mit hozott a Jézuska?és mindet meg is ittad már . .
Nekem OK !
áááá a 872db gsxr mellett labdába sem rughatunk. akkor legyen ugy,h mind2őn ottan leszünk . én optimista vagyok,és tudom h a csapat fele sem fog megjelenni .
Szerintem kunmadár a legjobb választás . Május 1. ott találkozunk,aki nem jön az lemarad.
nem azt mondtam hogy várok addig, de az augusztusi a legnagyobb minden évben, a májusi is jó de a legtöbben augusztus végén vannak kint . természetesen ha megtehetem kint leszek májusban is, feltéve hogy ott rendezzük a 12es talit, de jó is lenne 10 20 30 db 12es felvonulna istenem a királykategória felhozatala vinné a primet
május 1. .minek vársz augusztusig .
Én már bejglit sz@rtam komolyan
Annyira tele zabáltam magam ,hogy a kajával már a szemkontaktust sem bírom fel venni .Viszont a a toalett kacsa bevált ,a perem alatt nincs baktérium.
Kunmadarason augusztusban biztosan ott leszünk, de ha elöbb akartok ott talizni én benne vagyok, és nyugodtan állithatom hogy eksön is.
Boldog békés gumifüstös karácsonyt mindenkinek!

Jövőre meg bazinagy tizenkettes találkozót! Ismeretes már a helye?
(Kunmadárhoz mit szólnátok?)

Mindenkinek: