öszinte leszek éjfél óta a kocsiban hajnal 4 kor rágyujtottam és 1 slukk után kidobtam a kocsiból, azóta ugyanez megtörtént a vasutállomáson 5.30 körül , azóta semmi, remélem birni fogom, viszont az biztos hogy fel fogok szedni minimum 20 kilót, mert ZABÁLOK EZERREL
ja és mingyá megyek oszt meglátogatlak .pofavizit lesz báttya ,mivel te mától nem dohányozol,nehogy cigizni lássak,mert kapsz egy beutalót a prosecturára . .
Boldog uj évet srácok, bocsi hogy nem voltam itt este, de dolgoztam internet nélküli melohelyemen, most is dolgozok, de itt legalább van net. Szal mindenkinek Buék.
még annyit elmondanék,igy hót részegen,h:
Viszlát 2009 !Jó év voltál számomra . ,köszönöm a sok jó időt,és az élményeket amiből elég sok volt!Remélem ez a szokatlan új év ez a bizonyos Kétezertíz legalább ilyen jó lesz .
Az ujévi fogadalmam a következő:Jól fogom magamat érezni egész évben .és sok diablo corsát el fogok koptatni .
Hát valamelyik W126 V8, 3800-5600 ccm-ig bezárólag,ezek elég olcsók,elpusztíthatatlanok,könnyen beépíthetők a W123-ba,csak egy kicsit eszegetnek,viszont a könnyebb kasznit a rövidebb difivel iszonyat módon viszik.http://www.youtube.com/watch?v...
Gondold el a sport swift tulaj arcát.
Na de ez nem a Merci fórum,úgyhogy egy ide vágó passzus: 2000-2001 évjárathoz Power Commander PC III USB,szinte ingyen. Ha valakinek kell,jelezze és megbeszéljük.
strigo merga