Melyikre gondolsz Jimy? Amikor röhögtek a mentősök, hogy nem férek be a kocsiba, vagy amikor jött az erdészeti felügyelőség, shtillel levágni a fát a seggemből...
Na ezerkettes nagyvadak bár tavaly mán esütöttem de hátha van a ki nem emlékszik rá
GYANTÁS A SEGGEM, CSILINGEL A HERÉM, TÁN A KARÁCSONYFA JÖTT HÁTULRÓL BELÉM?
Boldog Karácsonyt mindanyiótoknak.. Ja még Eksönnek is...
Szia!
A lilás árnyalat teljesen gyári
A szürke meg a zöld is( meg a kék is) utána néztem
...és matrica vagy sem nekem is gyárilag az alap szín van alatta de ehhez a megállapításhoz meg kellett karcolnom szikével alul egy ici-picit
Még jó, hogy nem látható helyen
Szia Teve papa!
Még gőzöm sincs de ha jó idő lesz akkor kitaláljuk
Amit még észrevettem (már írtam többször), hogy nem fekete a hasidom, hanem nagyon szép sötét lila; napfényben, meg nagyon közelről lehet látni. Nem szeretem a lilát, de ez nagyon tetszik Kíváncsi vagyok, hogy a zöld festésnél is olyan színe van-e, vagy ez csak a kéknél van engem is vár a fa faragás
Szia Vitya!
Hát ez a matricás téma engem érdekel nagyon.
le kell mennem a garázsba, befaragni a fát de megnézem az alsó idomom én is és nemsokára visszaszólok
Action!
Hát nem vagy normális az biztos, de hát ki az aki ilyen vasat vesz ...
Szóval ha holnap tényleg tizen-fokok lesznek, lehet, hogy megpuhítom a mamát
Jó ötlet lenne
ennyit a holnapi gurulásról, jó idő lessz ugyan de szakadni fog az eső kár már beleéltem magam, aztán lehet hogy a 10essel drifelek majd egyet Tatabányán
Szeva Hencs
Jaja az olajat azt meg is néztem, olajcsere óta mentem vele olyan 2000km-t de maxon volt. Tegnap kiszedtem az akksit.....nem tudom melyik baromállatja tudta ezt így beszerkeszteni, hogy fél órába telt mire kirángattam. Imodok full lebontva és arra jöttem rá, hogy a hasidom "fényezése" egy nagyon szép matrica az alján ahol kopik előjött a kék festék. Fürdőkádba megfürdettem az összes idomot és rendeltem hozzá ilyet
Boldog Karácsonyt!
GYANTÁS A SEGGEM, CSILINGEL A HERÉM, TÁN A KARÁCSONYFA JÖTT HÁTULRÓL BELÉM?
Boldog Karácsonyt mindanyiótoknak.. Ja még Eksönnek is...
jól eltűntél fórumról bázze
A lilás árnyalat teljesen gyári
A szürke meg a zöld is( meg a kék is) utána néztem
...és matrica vagy sem nekem is gyárilag az alap szín van alatta de ehhez a megállapításhoz meg kellett karcolnom szikével alul egy ici-picit
Még jó, hogy nem látható helyen
Szia Teve papa!
Még gőzöm sincs de ha jó idő lesz akkor kitaláljuk
Hát ez a matricás téma engem érdekel nagyon.
le kell mennem a garázsba, befaragni a fát de megnézem az alsó idomom én is és nemsokára visszaszólok
Action!
Hát nem vagy normális az biztos, de hát ki az aki ilyen vasat vesz ...
Szóval ha holnap tényleg tizen-fokok lesznek, lehet, hogy megpuhítom a mamát
Jó ötlet lenne
Mindenkinek Nagyon Boldog Karácsonyt kívánok!
Jaja az olajat azt meg is néztem, olajcsere óta mentem vele olyan 2000km-t de maxon volt. Tegnap kiszedtem az akksit.....nem tudom melyik baromállatja tudta ezt így beszerkeszteni, hogy fél órába telt mire kirángattam. Imodok full lebontva és arra jöttem rá, hogy a hasidom "fényezése" egy nagyon szép matrica az alján ahol kopik előjött a kék festék. Fürdőkádba megfürdettem az összes idomot és rendeltem hozzá ilyet