teccik ,azt hittem,h feketébb lesz,de igy is bejövős .ha lesz egy kis időm akkor feleszkábálom az indexszel együtt ,levakarom az összes matricát és dobok képet az uj letisztult dark dizájnos sárknyróól. Basi te tucc intézni nekem fényre világosodó fekete fóliát az első lámpámra ?
,egykétháá rákkendóóó . Megjött a lámpám+az indexem ,pontosabban elmentem érte bobogóval ,hát vót hóban fetrengés egy párszor , .most meg a birtokomba került 8sör ,és neki is állok,h ne foglalja itt a helyet .
Nagyon odabasz a lámpa a beépitett index-el csak 60 led van benne . Köszi Basi mester,és köszi Jimmy báttya a közreműködést . .
Felkerült az RS-3 a motorra szűkítő nélkül sem sokkal hangosabb (szűkítővel halkabb is volt mint a gyárival....), viszont sokkal szebb lett az alapjárat, jobban veszi a lapot. Amit még észre vettem, hogy erősebben löki ki a gázokat mint a gyárival, tehát bikább lett és nem volt a rendszerben katalizátor, már ki volt szedve
Jobb reggelt . Marci itt a használt alkatrészek közt megtalálod amit keresel. .
Üdv mindenkinek Nem tüntem el,és nem is motorozom,viszont sokat dolgozom és keveset iszom .
Szeva Bárdi:Ninja ZX-12R felirattal nem lehet ?No meg nekem XXXL es kéne mert a XXL cuccok nagyon passzentossak és nem szeressem.Ja no+ az árak kb?ja persze és köszi,hogy gondolsz ránk!
Jaaaaj hagyad már 9363-nak azért olyan a motorja is mint amilyen Minden rossz üzletböl megveszi az évek óta beszorult alkatrészeket, de meg van elégedve ha a 9-e 20 mp alatt megy 160-al
PC-t csak nagyon olcsón vegyél,mert azon kívül,hogy jól néz ki az ülés alatt ahogy világítanak a kis zöld ledek szerintem nem sok értelme van. Nem azért mert rossz,hanem a 12-esen úgysem veszed észre,hogy 190,7 LE vagy 193,5. Nekem a teljesítményleadáson is inkább rontott,mondjuk nem volt fékpadon rálőve,csak netről töltöttünk rá a rendszeremhez-szűrőmhöz való térképet,mert a padozásra akkoriban még horror árakat mondtak. Szóval gondold át,veszel egy PC-t X ezer forintért,rálövik XX ezer forintért és végül azt mondod hááát mintha egy picit jobb lenne,de nem tudom mert eddig is olyan volt mint a disznó. Legalább is én már 2x is így jártam először mikor Akra rendszert vettem a ZXR-emre,másodszor meg a PC-vel a 12-esre. Vettem volna inkább gumit meg benzint,az többet ért volna. De nem akarlak lebeszélni,Te tudod,Nekem ez volt a tapasztalatom.
Az még lehet engem is érdekelne!