Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

majd zaklatom, ha beköszön a topicba
vettem egy kocsit télére , Jimmy báttya nemsokára löki a képeket .
van itt Hencs nevü bácsi,vele beszélj ebben az ügyben .
úgy gondoltam a színt köszönöm az ajánlatot, de sajna nem ismerek olyan embert.......gyűjtögetek télen egy kis pézt, aztán majd jöhet az újabb befektetés. az airbrusht kicsit eltolom időben és inkább a kormánygátlót választom. Szabad tudnom mennyiért adták kilóját?
Az én gépemhez is passzol a szine ,de a lényeg, sokszor +mentette már a seggemet .Néha elég ferdén ér talajt az első kerék 1-1vehemensebb indulás után és nem sokat érzékelek belőle.Szval én semmi pézér nem venném le a Bestiáról. De ha van 1jó exsztegályosod szivesen kölcsön adom (télen)azt gó teleszkóp több fajta is jó bele.
konzol passzol is a színhez, nagyon kir! gondolom tud valamit a szerkezet
Nekem ilyenem van bI-bi-bi.
nekem is azért lett kék, mert nem tudtam eladni az R6-ot, viszont volt egy fasza cserém és egyre jobban tetszik kékbe amióta megvettem
szép szép a kék de kawát csak zöldbe vennék!
azt a k.rva ez a legszebb fényezés szerintem amit zx12-re pingáltak meg persze az enyim meine meinung
éééééééééééés.............megjött a yósi dobom holnap megyek érte
ezt meg én vittem 2 éve a sugó motornak!aposom motorja volt!
hát sajna nem megy!zx 9 volt most azt összetörtem!most se pénz se motor!
,szevasz haya után 12es . jó az izlésed!
ennek semmi köze semmilyen gyári szinhez,de nagyon szép.vegyed meg . berepülést vállalunk Szöllő papával .
Pakson én is néztem az a szürke 12 est de eléggé le volt puszulva és elég soket kértek érte!
sugo-motoréké a gép..........van egy olyan érzésem, hogy ezaz a motor, amit a paksi márkamotorból megvettek (beszéltem velük, azt mondták, hogy a bajai bontósék vették meg), szürke színű volt és eléggé karcos..........gondolom így fest a rehab után
nem hiszem, hogy így gurult ki a gyárból, de nagyon baba
Helósztok!
ez a gép szerintetek gyári fényezésű!én nem emlékszem rá hogy 2005ös zx12 lett volna zöldbe de lehet hogy tévedek!de elég jól néz ki a gép szerintem az ára se rossz!
Nekem már rajtavan egy házi gyártmánú kameraállvány, és nem igazán akadályozza. Egy kis digitális fényképezőt fel tudok rá dobni, az is rögzít memóriakártyára 1-2 órát. Ha meg többet akarok, cserélek egy kártyát,és kész. A kamerámat is próbáltam már rátenni, de a HDD nem igazán szereti azt a rázkódást amit ott kap.

Csak nem nyúlnak hozzá... De legtöbbször olyan helyre állok, ahol túl nagy a nyilvánosság, és nem mernek hozzányúlni.
Eddig egyetlen neccesebb helyzetem volt az egri tesconál, de ott nem szétszedni akarták, hanem valószínűnek tartom, hogy be akarták tenni egy furgonba és elhúzni vele. Annyi szerencsém volt, hogy feltűnt a telefonos emberük akit utánam kültek. Azóta tárcsazár,kormányzár, láncolás,és tavaszra már riasztót is tervezek.
Nekem is tetszik ez, csak ennél nem lehet tankbőrt felszerelni.
Reggelt! Jaja, főleg azért, h ne tudjak kimenni vele.
Dehogynem tudod. Van szervízkönyv, abben benne van minden okosság...
Igen, elég jófajta. Én ilyet szeretnék a gépre rakni. Könnyen lehet állítani, és nem egy állat nagy...
jóféle ,az íbéjen 60körül találtam újba . ,teccik.
jó reggelt, le is bontottad a gépet télire, engem nem visz rá a lélek, lehet félek hogy nem fogom tudni összerakni, álltalában ha már egyszer szétszedsz valamit az sosem lessz olyan mint amikor a gyárban összerakták. pedig eljött az ideje a héten le kell bontanom az idomzatot nagytakaritás lessz.
alvó emberen nem illik nevetni, . . .