Sziasztok Okoskáim. Elősör is Szöllő Papához szólnék. Ne hari de külhonban voltam és még megyek is de holnap megprób intézni a dolgunkat. Taki láttam te is kerestél. Szintén ez a helyzet.
Na ide skubizzatok. Valóban volt aranysárga gyári dob.Így különböztették meg a belpiacos és az export mocikat. Ha jól tudom. Szóval nekem is aranysárga a gyári és nemelszineződés. (bár már az is van) Uh nem kamu a gyári Sárgás dob
nekem igen, viszont ahhogy látom szét kéne b@sznom a kipufogómat igy indit, na itt már dugába dölt a dolog erre csak akkor vagyok hajlandó ha van másik gyári a kezemben
Word-ben van és vannak hozzá útmutató fényképek beillesztve
Egy zx12r őrölt csinálhatta valahol külföldiában és feltette a netre, nekem is innen van meg
elmagyarázom barátom,csak hallgass meg és próbálj meg gondolkodni ,a hőtől sárgul be mert saválló acél!
a gpzmen is fel volt polirozva a dob és ugyanugy besárgult.
holnap be is bizonyitom egy kiskanálon,veszel egy fényes saválló kávéskanalat és megmelegited a tüzhelyen ugyanilyen sárgás lesz,de ez csak egy felső pár mikron vastagságú réteg amit le lehet szedni. aki egyet ért az jelezze!mert szétbasz az ideg .
abba nem volt katalizátor szerintem .és tényleg jó volt.ha az enyém azt csinálná akkor hozzá sem nyulnék .de nem olyan erős alul .sőt inkább gyenge,de már tudom a megoldást .
akko azt mond meg hogy az én gyári b6 f@szomon miért mem olyan a kipufogó mint a képen, mert akárhogy is biluxálok a szememmel ez ezüstös, és ha kinézek az enyémre hát basszus az nem ilyen és nehhogy elmagyarázd nekem hogy besárgult mert eret vágok
Na ti kis "NEMELÉGASZÁZKILENCVENLÓTUNINGBOYOK"
Itt egy kis csinád magad tuning útmutató nektek
Egy két okosság van benne szerintem is (bár én hozzá nem nyúlnék) de működhetnek.
Emlékeztek mikor Szöllő papánál voltunk, mindenki mondta hogy milyen erős, hangos a szürke pedig gyári volt és nem herélt.
viszont olymód volt robbanékony...húú
Szerintem apránként elég jó kis ménest lehet így előcsalni
SAJÁT FELELŐSSÉGRE! vigyáztam
Na ide skubizzatok. Valóban volt aranysárga gyári dob.Így különböztették meg a belpiacos és az export mocikat. Ha jól tudom. Szóval nekem is aranysárga a gyári és nemelszineződés. (bár már az is van) Uh nem kamu a gyári Sárgás dob