én is eztet mondtam,és ez akkor is müködik ha 2ből teszed fel 6.ba.(még nem próbáltam,csak visszafelé),nem számit a fordulatkülönbség a váltónak,inkább a motornak,de az meg bírja mert egy tankmotor. .Mondjuk egy anti-hopping kuplungot tehettek volna ebbe is ,ennyiért.
Szia Vitya, Szöllő bácsi jó felé puhatolózik
Mikor motorfékezel vagy húzatod a motort a váltóban a fogaskerekek egymásnak feszülnek mindkét esetben.
No tehát mikor kihúzattad a fokozatot és visszaengeded a gázt, na azt a pillanatot kell megtalálni mikor a hajtáslánc egy tized másodpercre terhelés nélkül marad
Elvileg ekkor lehet felkapcsolni károsodás nélkül
Megkaptam az e-mailt kuplungkart fogjuk majd kicsit átrendezni, hogy ne kelljen nyújtózkodnom utána rendszámtáblát sajnos azért kell fabrikálni, mert a csavarok átszakadtak rajta és elhagytam........még szerencse, hogy észrevettem
milyen kart? a rendszámmal csak okosan,mert most szigoritottak rajta,és ma szólt nekem is a sün,h álljon függőlegesen,mert elveheti a forgalmit is. .csak gyári helyen lehet,és csak a hatóság veheti le! .
tényleg erről jut eszembe,h mennyivel finomabban jár a 2004előtti tipusok váltója ,bár az is igaz,h azoknál több lehet a váltóprobléma,mint az ujabbak megerősitett változatain. .ez a kuplung nélküli váltás meg olyan dolog,h felfelé váltáskor,bizonyos visszatekert gázálláson,ha teljesen tehermentes a váltó akkor lehet csak .de ha tévedek akkor basszam meg. .
Mit írjak a télapónak? Holnap reggeli határidővel le kell adnom a rendelést Szöllő mester kuplung nélküli váltás lényege, hogy ne kapjon motorféket váltásnál a gép? Ha egy igen erőset akarok gyorsulni, nem igazán tudok visszakapaszkodni a karig Meg persze előfordulhat pár gyorsulási verseny is
királyság! ugyan erre gondoltam ,nemhiába apjafia .
Tbányán ott a fasza kis pálya ,bár a busásoktól nem félek,de a 12est sajnálnám,mert ebből ugy is perec lesz .
még jó,h van játszós motorom is amit szivesen odadok néktek is ,azt nem kell sajnálni:gpz1000rx street koncept,vagy yahama dt400 lehet választani . Teve te mit gondolsz vazze?
Ja ezt is má láttam naon tutti!Jövőre valami hasonló pályát összedobhatnánk(Tatabányán pld)és lehetne rajta córakozni,+gyakorólni .Mondjuk bukógomba ide kötelező,kihívjuk meccselni a Hayabusásokat mert az hasonló gép(aztán+jól kikapunk )de nem számít az sem, lényeg a Buli a buli.
zal/
20-szal/
Mikor motorfékezel vagy húzatod a motort a váltóban a fogaskerekek egymásnak feszülnek mindkét esetben.
No tehát mikor kihúzattad a fokozatot és visszaengeded a gázt, na azt a pillanatot kell megtalálni mikor a hajtáslánc egy tized másodpercre terhelés nélkül marad
Elvileg ekkor lehet felkapcsolni károsodás nélkül
link
Viszont én mindíg, minden esetben használom mert fosok, hogy szétbaltázom a vasat és akkor tuti befordulnék
én is ott szoktam bekoptatni az új gummákat , ne közúton legyen a meglepi
Tbányán ott a fasza kis pálya ,bár a busásoktól nem félek,de a 12est sajnálnám,mert ebből ugy is perec lesz .
még jó,h van játszós motorom is amit szivesen odadok néktek is ,azt nem kell sajnálni:gpz1000rx street koncept,vagy yahama dt400 lehet választani . Teve te mit gondolsz vazze?