Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szép ez ,a nyomorék cigánygyerek is szép az anyja szemében .
na figyelj te buzinyul itt a gyári szarod :2006 B6F's a tipusjelzése. (ezt sem tudtad )
és itt egy régebbi egy B2es- a zöld az.
csak ,h lásd,h ugyan olyan a gyári kipuff. vagy te azt hitted,h a japók csak neked sárgát csináltak .
A motorjához nem nyulok nem lessz rá pénzem esztétika lessz . de az NAGYON hála neked, marad minden beállitás minden rendszer, csak és kizárolag esztétika. Őcsém mér nem csinálták gyárilag ilyenre? biztosan kelendő lenne. nem tudok betelni vele istenkirályság
A faridom az biztos, hogy az első injektoros hatharminchatosé az biztos viszont ezt a rajzot mintha láttam volna még ilyen 2005-06-os motorosújságban tizenkettes utódként
Szerintem a vas úgy faja ahogy van, én nem b@sztatnám nagyon.
a csövet bírod, a féked már beton, a beáll.-at már megszoktad, úgy jó ahogy van (bocs ha bele vau)
ez a 10esnek az idomgarniturája ugye? vagy valami hasonló, ha valaki tud olyan embert aki kivitelezi ezt a formát nekem kérem segitsen, tavaszra ilyen lessz ez biztos Uramjézus gyönyörü ÁLOMGÉPNINJA12ES MEGŐRÜLTEM AKAROM ŐT
állat az a megaphone kipuff
Rendszer+PC+Direkt szűrővel szerintem tudhatja
iwiwen egyik emberkének turbóval tudja keréken a 250-et, de gondolom ti is néztétek már
köszi hencs papa a linket isten vagy ..... megtaláltam azt ami nekem kell, és ha belegebedek is kivitelezem
na azt ne mondjátok má hogy gyárilag besárgult. ez aranysárga volt 0 kilométeresen is azé annyira ne vagyok debil hogy lássam meik ezüst meik arany egyébként 2004 töl arany asszem csak ennek az izgága eksönnek valami elbszott motorjára került gyárilag raptor dob
nem szoktam linkőni
www.bikepics.com
cső apuka kérnénk azt a linket :)
No para tesó!
Mindegyik világosabb mikor még új, viszont utána a hő hatására besárgul kicsit
Mikor higeg a cső, sokat segít egy kis paszta meg textil rongy és máris világosabb és fényesebb
Hahó Action! No hát megtaláltam az oldalt ahol 2000-től 2006-ig a tulajok fennt vannak az "imádott vassal"
Különben az Action13-nak van igaza .
Hogy is van az az index?
Jó estét!
Talán még tavasszal, volt egy 12-es a használt motoron eladó.
Azon mintha hasonló cucc lett volna, ott a tulaj is 210LE-t írt .
Hú talán 2004-es volt. Szemeztem vele de valahogy nem jött össze.
ha kiveszel minden tiltást a gépböl akkor 192 ló fötengelyen, se pc se semmi
és a rendszer dob rá 15öt a másik tizenvalamennyit a pc ecetera ecetera
210ló soha nem lesz keréken a hirdetésben szereplő cuccoktól,ha igen akkor,neked adom az idomjaimat.
skacok vitába száltam eksönnel, létezik hogy a vitya által belinkelt rendszer tudja hátsó keréken a 210 lovat? vagy sem én beszéltem telon az emberrel és azt mondta hogy 210 ló lessz keréken, és 13500 ig ereszti el a vasat? én nem vagyok ebbe otthon annyira de ti talán jobban tudjátok link
Persze!
Utánvéttel vagy átutalod? Adok mail-ban számlaszámot!
Vagy az is jó ha a egy raiffeisen bankban befizeted a számlámra a pénzt! Amelyik egyszerűbb neked!
Szuper!

Szerintem elmegyek érte személyesen. Mikor, hol vagy fellelhető holnap?
Dobjál ide pls infót (telcsivel együtt): doman.attila@waberers.com

Üdv,
Domi
Nekem ok. El tudod majd postázni nekem ajánlva?
hát csak amennyiért az újat vettem .,majd megbeszéljük,mert nem nyilvános .kell mind a 4 .