Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vitya,az enyémnél nem venni észre,hogy gyengébb lenne alul...viszont rohadt jol szól!
Nem bánnám, ha nem menne el a nyomatikkk bár ha kell állítgatni ahhoz, hogy faja legyen, lehet beköszönök a szekszárdi fullgázba mondjuk amilyen adatokat közöltek a dobbal kapcsolatban, nincs nyomatékvesztés, hanem felül kap egy kis bikát meg persze szép hangot. bár a gyári sem szól rottyul.
Szia, én nem jártam utána még,mert azt hittem,h lehet
most már tényleg nem tudom,h mi van .remélem,h lehet .
Hi!Allitolag a kawánál a gyári elektronikát nem lehet állitani!Legalábbis nekem a big-bangnál azt mondták,mikor kérdeztem tőlük,hogy a bodishoz hozzá e kell állitani a motort.
hát az gáz,ha már angliában is válság van .de mitől van fele annyiba egy tl .
szeva ,na majd meglátod,h kell-e állitgatni .
ha felteszed a sportdobot,akkor búcsúzz el a nyomatéktól alul .
de a hang és a felsőbb fordulatszámoknál jelentkező plusz power majd kárpótol,vagy ugy jársz mint én:teccik is meg nem is .
én nem veszek Pc-t inkább átiratnám a gyárit fékpadon,de nincs aki megcsinálja .
m1 vicces, amugy valsag van,feleanyi pizbol is tudok mocizni
1: neked is szevasz.
2:nem neked írtam.
3:attól,h te nem érted,az nem jelenti azt,h nem vicces.(mert mint láthatod,mások szerint az)
4:én nem is kérdeztem a véleményedet .
5:Zx12r után felülni egy Tl-re na az a vicces .
.
várgyuk én meg már az RS-3-ról csinálnék vidit egyébként érdemes után állítást eszközölni az injektoron, ha felrakom a dobot (van még BMC sportszűrő is a gépben)? vagy csak akkor érdemes vele baszakodni, ha PC kerül a gépbe
Te milyen szarrol beszélsz kiscsávó még megülni sem tudtad a ménest mert kiugrott alólad, ne fikázd a motoromat.
Hááát ?nem Angol humor
Action13.elmaradásom kezdem pótolni. Hétvége körül teszek föl képeket meg videokat
nem ertem vagy nem vicces
Na ők!(mindég később linkelek) http://translate.google.hu/tra...
Fiam,te leselkedő utánam? Ők voltak a mestereim kiktől a Kőmíves szakmát tanútam.
Az öreg Szöllő bemegy a kocsmába. Tíz felest rendel szilvapálinkából a kocsmárostól. Lerakatja a pultra őket, majd szépen sorban megissza egyiket a másik után.
Kicsit megrogyik a lába.
Ismét rendel. Megint lejátszódik az előbbi jelenet. Az öreg lába rendesen megrogyik, kitántorog az ajtón, ott aztán hanyatt fekszik és félhangosan morfondíroz magában:
- Ha fel tudok kelni, akkor iszok még tíz felest! Ha nem, akkor hazamegyek. .
. . . . Na végre maga is elkezdett inni ídesapám . .
Fehúztatok úgy,hogy a tavaszra szánt Nitrót, az előbb fel toltam a orromba. BBBBUUUULIIIIIÍ van
Korróziós inhibitor(pl.:sör )
Adalék, amely védi a kent fémfelületet a víz vagy egyéb szennyeződések okozta vegyi támadástól.(pl,H1N1) .

Elrendelték, hogy ezentúl a gyárunk melletti italbolt csak a munkaidő kezdete után árulhat szeszt. Eddig csak részegen mentem reggel a gyárba, most meg majd kénytelen leszek késni is... .
http://translate.google.hu/tra... na és ők? Az1iket csipázom a másikat + Buzi(bocsánat saját neméhez vonzódik)Kőőőőőőőcsőőőőőőőőg.
Az előtt írd le mit iszol, mi előtt meg innád! Me utólag hülyeségeket írsz.
megittam 2 üveg korróziós inhibitort . .
Na jó! A motorod típusa, és fajtája mentesít. Azzal a géppeeee , nem lehecc alternatív nemiségű.
Apppa ha raj akarsz lenne akkor EZ legyen a csengőhangod .