Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali!
Kecsegtető ajánlat , ledumálom a családdal mert nem tudom mi a menetrend.
Szia Action!
Reggel már voltál vasalni?
Nincs még ehhez kicsit hüvi?
Amúgy itthon vagyok, jöhettek.
szia jimmy a géped szépen pihenget,de én már átraktam az enyémet oldalra a lift mellé . nem jössz velem Tatabányára,ahol megnézzük Tevét,meg Hencs uj gépét?az utak szárazak az idő fasza. .
szia Hencs ,máma meglátogatunk pupuval .a reggeli állatkodás,és páros gumiégetés már megvolt .a tevéén tényleg szép a fényezés,de csak ott ahol van ,a másik oldal gyászos,mert a fiu a kanyarban nemcsak a lábtartót ,hanem a tükröt is letette .júúj de egy vamzer geci vagyok . . .
kb dél után kicsivel ott vagyunk .
igazából a napon mutat nagyot.
A tiédet viszont nem nagyon csesztetném, vannak új képeid fennt mert láttam. Szeintem nagyon faja.
Főleg a polírozás(vagy mosás)utániak nagyon jók(actionnal).
Akkor jó, én meg folyamatosan nézegetem a képet és valszeg veszek egy idomsettet és lefényeztetem ugyanilyenre mert ez nagyon szép.
1.3-ba tokka-vonyóva.
A hangja pedig a másikhoz képest sokkal kultiváltabb(nincs kuplunghang)!csak ami normális
Még a váltó is finomabb(végre normálisan műkszik)
Tehát nem voltak csövesek az elöző tulajék, hát akkor lehet hogy tényleg csak azért volt hogy néha menjenek vele, viszont az ilyen gazdagékat nem nagyon érdekli hogy a motor mondjuk fullon pörög vagy sem, de ha szép hangja van akkor lehet hogy nem rossz vétel, mennyiért sikerült beujitanod végül is_? Basszus a szine iszonyat durva erősen gondolkodom hogy lecserélem az idomzatomat és ilyenre fujatom. TECCIK VAZE
Köszi Jimy, nagy vagy!
Még annyi, hogy állítólag 2005-től volt náluk a vas. Az öreg valami újféle bálna BMW-vel nyomja, az uncsi meg egy újfajta Porschével.
Kb, hétfő, kedd, -re lesz infó.
Hmm ...jó
Jó estét!
Pár embernek teszek néha némi szívességet, ők meg szívességgel fizetnek.
Figyu Action, ha holnapra engedne picit az idő talán eljöhetnél félútig, vagy esetleg felmerészkednék pest felé valameddig.
igazából csak a hidegtől félek meg ha dzsuvás az idő, csak összecseszném mire felérnék oszt nem látnál belőle semmit.
Szia Jimy!
Hogy hogy hogy?
Te minden tulajt ismersz tán?
A rendszám nem titok...UVB484
. . . . . . . . . . . .Nevem Bond .Dzsémsz Bond
Jó napot urak!
Te Hencs ezt a rendszámos kiderítőset meg tudom oldani.
Ha érdekel.
jaaa azt nem tudtam,akkor érthető a dolog,törött nekem se kéne,majd megtöröm én magamnak . zenebona
Az ezüstre meg is mondták hogy törött volt. erre viszont hogy úgy gyári ahogy van
Most léptem anyuékhoz...
talán holnap tudok menni,de az sem biztos ,nincs lé,nincs életem se mostanában ,lehet utközben megállok egy banknál . .
az enyémen sincs stabi ,250nél is elengedem a kormányt,ha kell .de a stabi az nem árt főleg ha az embör kerekezni is akar.Nem értem,h hogy lehet ekkora különbség a két gép között .
akkor az ezüst volt car ,pedig nem ugy tűnt .
köszi
ha gondoljátok átnézhettek hozzám a garázsba.
most elmegyünk a kicsivel anyuékhoz de délután már itthon vagyok megint. meg holnap is...hála a sz@r időnek.
köszi hogy szóltál, viszont most igencsak kiköltekeztünk, őszintén szólva nem nagyon lesz korpa csak tavasszal.
Hencs, gratulálok néked a motorhoz,meg a gyerköchöz is .
ha igaz amit mondzak a mociról akkor jó vétel volt ártól függetlenül.
megmondod a rendszámod,megmondom,h ki vagy .meg,h kié volt. .
teve,seggberuglak ha zöldre fested ,kire fogom fogni a gyorshajtásaimat akkor? .
Stabi van rajta?
mert ha nincs akkor legyen, mert akkor 200 nál se fog csapkodni, lehet hogy tudok 1et de ezt eksönnel kell megdumálni mert ő nézte ki de sajna nincs rá léje ugyanolyan mint az enyém. és 50pénzért adják, de eksön áldása nélkül ha nem haragszol nem adom ki. majd ha ő azt mondja.

IMÁÁDOM
Ja, hoppácska valamit elfelejtettem.
A másikon elengedtem a kormányt 60-nál és csapkodott!...nem mertem rendesen kanyarodni, azt hittem, ez a bálna ilyen!
De ez basszus, 100-nál elengeded, semmi, kanyarodni me pofon egyszerű. Mintha nem bebillenne hanem fordulna! NAGY KÜLÖMBSÉG ÁÁM!
Kipróbálta egy barátom és azt mondta, ég és föld baszki, ...pedig elvileg ugyan az.