zx9r van eladó,egyben vagy bontva papirok nélkül szép bordó . . .
amugy persze,h megvan .
az enyémet meg nem tudom,h hol kéne szétszedni rendesen ,szelephézag állitás a legfontosabb teendő,kormánycsapágy csere ,meg még sokminden .
máma majdnem ugrott a jogsim ,de szerencsémre jóindulatúak voltak a motoros rendőr bácsik ,és nem jelentettek fel ,csak egy 10es helyszíni+ajándék 4pont .a pontokat hol lehet levásárolni . .
szerintem,csatlakozunk pupuval ha az idő engedi .de tényleg el teszem én is,mert nem akarom megszokni az óvatos vezetést .
robogózni fogok, . . .a rombolót meg darabokra szedem,és összerakom rendesen,egy nagyszervíz után .
Szia szöllő!
Igen, tudom. Jómagam eléggé óvatos vagyok(talán túlságosan is).
A gyorsat időben gondoltam(max egy fél órácska)
motorozni már nem nagyon lehet sajna...sose lesz tavasz
Én azé még bepróbálkozom a hétvégén egy gyors körre, milyen is a helyzet menet közben mert még nem tudom.
De aztán tényleg leteszem hosszú hónapokra aludni.
és persze megnézem milyen műagyag vagy vezezék cicereg a műszerfal körül.
Asszem ennyi, már csak csinosítgatni meg polírozgatni fogom
Szia Action!
Örülök, hogy mindenkinek jobb lett az üléspozíciója!
Jól jártál vele te is mert ez az évjárat már kényelmes nam úgy mint az előzömön volt.
Köszi, hogy eljöttetek és itt voltatok!
Jó pihit nektek is.
Ahoj . Hencs,nagyon szép vasat vettél ,hihetetlen gyári állapotban .de a baba még szebb .az ülésért örök hála ,nekem nagyon bejön,h nem vagyok a tankra ragadva .
és ha hátrébb ülök akkor sem csúszok előre .remélem,h neked is kényelmes lesz . jó pihenést nektek .
Szia Teve papa!
mikor elmentetek, Gabi már mondta is hogy fürdés van a kisasszonynak, imádom!
A vasra meg mondtam, hogy naon faja!
Action! Remélem neked meg jó utad volt hazafelé.
Erre nem igazán tudom mit mondjak, egyrészt nincs összehasonlítási alapom, másrészt ebben a kategóriában nem érzem szükségesnek összehasonlítgatni a gépeket. Én prop-tech kijelzőt használok, roppant egyszerű feldobni. Kb. 20 perc volt, ebből a legtöbbet az idom le-fel szerelése vett el.
rámszósz tesó és kimegyek eléd tbánya határába, egy nagyon gyors fekete pontot probálj figyelni viszont mereszd a szemed mert nem sokáig látsz ha nem iparkodsz Öcsém
ha nem pályázol akkor is beérsz a körforgóba csak a 100-asról. Ha átmész rajta egyenesen akkor 500m után van a Shell kút balra. Ott várlak mert úgyis tankolnom kell majd.
a tecsi is nálam lesz, nem fogsz elveszni ne aggódj.
nem baj,majd legközelebb .aztán nem kicsit berugni .
Hencs: nem megyek pályán,de tevét szedd össze valahol .
én meg majd megtalállak benneteket,vagy otthon megvársz minket .vagy nem tudom .
TEVE: jelentkezzé be . ide.
én csak pesten belűl voltam,de a pupos állat nevü barátunk, tizenpárperc alatt ment le Tbányára ,az idő nem rossz bár 3asban kanyarban még okosan kell húzni mert megelőz a hátulja .kb 2re ott vagyok valahol .
amugy persze,h megvan .
az enyémet meg nem tudom,h hol kéne szétszedni rendesen ,szelephézag állitás a legfontosabb teendő,kormánycsapágy csere ,meg még sokminden .
máma majdnem ugrott a jogsim ,de szerencsémre jóindulatúak voltak a motoros rendőr bácsik ,és nem jelentettek fel ,csak egy 10es helyszíni+ajándék 4pont .a pontokat hol lehet levásárolni . .
Na tavasszal ennél kissé light-osabb videó készül csak!
http://sportmotor.hu/motoros_v...
Az irányjelző már úton van!
Lassan itt kell lennie!
Amint megjön jelzem!
Sárvédőt postázok a héten ha kell!
Küldj egy címet!
Látni már az alagút végét az első index-el kapcsolatban?
Egyúttal érdekelne a hátsó láncvédő is. Az van raktáron, vagy rendelni kell?
Üdv,
Domi
Action13 meg van még a vasam.
Szedjük, szedjük......
Segítek, szivesen.
robogózni fogok, . . .a rombolót meg darabokra szedem,és összerakom rendesen,egy nagyszervíz után .
Igen, tudom. Jómagam eléggé óvatos vagyok(talán túlságosan is).
A gyorsat időben gondoltam(max egy fél órácska)
motorozni már nem nagyon lehet sajna...sose lesz tavasz
De aztán tényleg leteszem hosszú hónapokra aludni.
és persze megnézem milyen műagyag vagy vezezék cicereg a műszerfal körül.
Asszem ennyi, már csak csinosítgatni meg polírozgatni fogom
Teve holnap megyek a bobogóért . .
Örülök, hogy mindenkinek jobb lett az üléspozíciója!
Jól jártál vele te is mert ez az évjárat már kényelmes nam úgy mint az előzömön volt.
Köszi, hogy eljöttetek és itt voltatok!
Jó pihit nektek is.
és ha hátrébb ülök akkor sem csúszok előre .remélem,h neked is kényelmes lesz . jó pihenést nektek .
mikor elmentetek, Gabi már mondta is hogy fürdés van a kisasszonynak, imádom!
A vasra meg mondtam, hogy naon faja!
Action! Remélem neked meg jó utad volt hazafelé.
Aztán nem a szebbikke menni délután
a tecsi is nálam lesz, nem fogsz elveszni ne aggódj.
Hencs: nem megyek pályán,de tevét szedd össze valahol .
én meg majd megtalállak benneteket,vagy otthon megvársz minket .vagy nem tudom .
TEVE: jelentkezzé be . ide.
Remélem addig még melegszik az idő kicsit
Ma nem jó. Jön barátom, meg beszélni a két ünnep közti programot
Köszi