Nektek tetszik ez avidi ?Nekem naon bejön ,bár nem sok köze van a Bestiáinkhoz .Ilyet szeretnék majd-majd másodiknak!tudom is, irok Vitya télapójának. http://www.sportmotor.hu/motor...
na igen akinek nincs végtiltás ,de az enyém már 5be lefuj 298nál .
Teve te ne szójjál be ,érezhetted,h ratyi a fékem .az autópályás piros villanásért meg egy 60as mikulás csomagra számíthatunk . .
Akkor mind2en joljártatok, actionnak is jobban fekszik a "fapad" ülés. lehet amiatt , vagy a birság miatt de jelentösen visszavett a fiú, bár ö a fékre fogja de nem is baj, ilyen nyugodtank még sosem láttam, már majdnem rászóltam hoigy huzza a gázt nem egy robogóval van
jaja akkor ki kell mennem, bűr reggel adtam neki visszafelé jövet , mert erikát elvittem dolgozni. de mivel nem szeretném leszáradva látni igy hát irány a PÁLYA
Nem szivesen mondom ,de ezek engem is mint1 pocsolyát úgy kerülnének ki. igazi donor tempó,pedig tudják kezelni a gépet .Ma is mociztam kicsit délután .Így,hogy száradjon le a f@sz@ ,kinek ma 6ban nem tíltott le a Bestiája.
Napot emberek! Elkészültem egy új kisérleti fűthetőruhával... Szétszabdaltam egy fűthető üléshuzatot, egy garbóra tépőzárat varrtunk, és belefűztük a fűtőszálat. Valamelyik este le lesz tesztelve, már kíváncsian várom, hogy vajon eljárom-e az elektrobugit, vagy kellemes érzékletességben lessz-e részem.
na persze,azzal könnyű de áram nélkül .
ha nincs eredmény a rendszámmal akkor majd én megoldom ocs(k)mányirodából. .a szerelést még megbeszéljük . .
majd ha lesz hozzá kedvem , .addig meg .
Hencs a dolog folyamatban , de minden havert áthelyeztek, és már más a PK.
Úgy hogy kétséges az eredmény Sokan majréznak már ott is. Bezzeg régen .......
Köszi!
Tudok hozzá papírt szerezni, de úgy drágább.
Ha csak ezek vannak a tiéden, és kell tudok segíteni. Ezekhez van mindenem.
Asszem a pontokat gyűjteni kell, és 10 után kaphatsz vizsgát.
Teve te ne szójjál be ,érezhetted,h ratyi a fékem .az autópályás piros villanásért meg egy 60as mikulás csomagra számíthatunk . .
"Fapados" ...az mán nekem is faja volt viszont így, az én gizda 69 kilómmal meg a 178cm-el ez jobb
Várjuk meg először Jimyt, hogy mit mond
Hahó vasparipások, apa kipróbálta az új ülést a százason, elég jó
Azért próbáljunk valami infót vadászni ha lehetőség és mód van rá
Amúgy előre is köszönöm
ha nincs eredmény a rendszámmal akkor majd én megoldom ocs(k)mányirodából. .a szerelést még megbeszéljük . .
majd ha lesz hozzá kedvem , .addig meg .
Úgy hogy kétséges az eredmény Sokan majréznak már ott is. Bezzeg régen .......
a szerelést meg megoldom egy pár nap alatt,főleg ha jimmy is besegít egy hidegvágóval .
Tudok hozzá papírt szerezni, de úgy drágább.
Ha csak ezek vannak a tiéden, és kell tudok segíteni. Ezekhez van mindenem.
Asszem a pontokat gyűjteni kell, és 10 után kaphatsz vizsgát.