Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát, végülis lehetne szarabb is
nekem teccik a szupermotyó , de ez is nagyon fasza:videjóó .
Nektek tetszik ez avidi ?Nekem naon bejön ,bár nem sok köze van a Bestiáinkhoz .Ilyet szeretnék majd-majd másodiknak!tudom is, irok Vitya télapójának. http://www.sportmotor.hu/motor...
Ha Buék után még+lessz akkó vissza viszem üres üvegeket azt ezt +veszem! http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Annyi tán elég lesz
Jól van na mivel friss apuka vagy kapsz ŐŐŐ 1év haladékot.
na igen akinek nincs végtiltás ,de az enyém már 5be lefuj 298nál .
Teve te ne szójjál be ,érezhetted,h ratyi a fékem .az autópályás piros villanásért meg egy 60as mikulás csomagra számíthatunk . .
Szeva Teve
"Fapados" ...az mán nekem is faja volt viszont így, az én gizda 69 kilómmal meg a 178cm-el ez jobb
Szia Hencs én ma fél napig motoroztattam egy tevét városban,és nagyon jó az ülés két széméllyel sem csusztam a tankra,örülök,ha neked is bejön .
bassz@meg, akko a gyikomnak lőttek
szinte mindig ,de abba semmi küli nincs.
Akkor mind2en joljártatok, actionnak is jobban fekszik a "fapad" ülés. lehet amiatt , vagy a birság miatt de jelentösen visszavett a fiú, bár ö a fékre fogja de nem is baj, ilyen nyugodtank még sosem láttam, már majdnem rászóltam hoigy huzza a gázt nem egy robogóval van
szeva Apppa, a tiéd 5.ben nem éri el a tiltást .
Szia Action!
Várjuk meg először Jimyt, hogy mit mond
Hahó vasparipások, apa kipróbálta az új ülést a százason, elég jó
jaja akkor ki kell mennem, bűr reggel adtam neki visszafelé jövet , mert erikát elvittem dolgozni. de mivel nem szeretném leszáradva látni igy hát irány a PÁLYA
Nem szivesen mondom ,de ezek engem is mint1 pocsolyát úgy kerülnének ki. igazi donor tempó,pedig tudják kezelni a gépet .Ma is mociztam kicsit délután .Így,hogy száradjon le a f@sz@ ,kinek ma 6ban nem tíltott le a Bestiája.
Szia Jimy!
Azért próbáljunk valami infót vadászni ha lehetőség és mód van rá
Amúgy előre is köszönöm
Napot emberek! Elkészültem egy új kisérleti fűthetőruhával... Szétszabdaltam egy fűthető üléshuzatot, egy garbóra tépőzárat varrtunk, és belefűztük a fűtőszálat. Valamelyik este le lesz tesztelve, már kíváncsian várom, hogy vajon eljárom-e az elektrobugit, vagy kellemes érzékletességben lessz-e részem.
na persze,azzal könnyű de áram nélkül .
ha nincs eredmény a rendszámmal akkor majd én megoldom ocs(k)mányirodából. .a szerelést még megbeszéljük . .
majd ha lesz hozzá kedvem , .addig meg .
A hideg vágó amatőröknek való , a profik flexet használnak
Hencs a dolog folyamatban , de minden havert áthelyeztek, és már más a PK.
Úgy hogy kétséges az eredmény Sokan majréznak már ott is. Bezzeg régen .......
ne köszönd,nem tettem semmit amugy meg kéz kezet mos. .
a szerelést meg megoldom egy pár nap alatt,főleg ha jimmy is besegít egy hidegvágóval .
Köszi!
Tudok hozzá papírt szerezni, de úgy drágább.
Ha csak ezek vannak a tiéden, és kell tudok segíteni. Ezekhez van mindenem.
Asszem a pontokat gyűjteni kell, és 10 után kaphatsz vizsgát.
ja és köszi a segitséget ,