köszönöm az érzés kölcsönös bár az enyim is most átalakulóban van. Felkerült már rá szép fehér felnicsík, füst színű sportplekó, a héten jön meg az RS-3 kipuff. Meg majd lesz egy kis airbrush és ha ismét felépült a bankkártyám a 0-ról jöhet egy Hyperpro kormánygátló. Mert ahogy kezdem megszokni a gépet és gyorsulok, már én is kezdem érezni a hiányát......
A mai este projektje hogy a blackberrymnek felfogatást készitek, basszus most már kell mindent venni fogok, mert sajna a mulkori 3 kiló kimaradt, pedig jól mutatna a videók között 13 perc tbánya
Király!
2 hete szétszereltem a motort, hogy könnyen lehessen aplikálni.
Hogy és miként lehet átvenni? Pesten vagy? Személyesen is elgurulok bárhova. Üdv,
Domi
mert a tiéden ratyiguccsiaranybuzi fényezés van .és igaza van Vityának,a belseje titán a külseje saválló acél ami a hőtől köztudottan besárgul és ezért látod aranynak . a Hencsé azért világosabb mert nem kapott még annyi hőt. .
nem nem papa, nézd meg hencs mostani és a régi motorján ezüstös titánium dob volt fent az enyém meg akárhogyan is nézem aranyozott szinü. és még szemészethez se kellet mennem
mert a tiéd az uccsó évjáratból való,és addigra már elfogyott az ezüst festék .amugy menj szemészhez ,mert átbassza a szemed az agyadat ,mindegyiken tök egyforma van,a kép lehet csalóka . .
kérdés hozzáértők, ezeken a képeken mindegyiknek egytöl egyig ezüstös a kipufogója, az enyémnem miért aranyozott TITÁNIUM? na erre szeretnék értelmes választ vagy valami HIBRID Jószágot ujjitottam be?
Domi
2 hete szétszereltem a motort, hogy könnyen lehessen aplikálni.
Hogy és miként lehet átvenni? Pesten vagy? Személyesen is elgurulok bárhova. Üdv,
Domi
Azt hiszem megjöttek az indexek!
4-re megyek a postára értük! Utána jelentkezem!