Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkó szaladás érte ozt felhajitjuk az este .
az index és a lámpám is ,mert akkor rákkendóóó .
köszönöm az érzés kölcsönös bár az enyim is most átalakulóban van. Felkerült már rá szép fehér felnicsík, füst színű sportplekó, a héten jön meg az RS-3 kipuff. Meg majd lesz egy kis airbrush és ha ismét felépült a bankkártyám a 0-ról jöhet egy Hyperpro kormánygátló. Mert ahogy kezdem megszokni a gépet és gyorsulok, már én is kezdem érezni a hiányát......
OK, vagy csörgess meg: 30/371-5636
Domi
este jelentkezem azt megbeszéljülk!
A mai este projektje hogy a blackberrymnek felfogatást készitek, basszus most már kell mindent venni fogok, mert sajna a mulkori 3 kiló kimaradt, pedig jól mutatna a videók között 13 perc tbánya
Király!
2 hete szétszereltem a motort, hogy könnyen lehessen aplikálni.
Hogy és miként lehet átvenni? Pesten vagy? Személyesen is elgurulok bárhova. Üdv,
Domi
Szevasztok!
Azt hiszem megjöttek az indexek!
4-re megyek a postára értük! Utána jelentkezem!
rá van ködölve? , . . .az polirral teljesen lejön .na megyek aludni,mert készen vagyok .
te állat
szép a te géped is nagyon, remélem egyszer láthatom személyesen is. bár lehet addigra az enyém ZÖLD lessz.
mert a tiéden ratyiguccsiaranybuzi fényezés van .és igaza van Vityának,a belseje titán a külseje saválló acél ami a hőtől köztudottan besárgul és ezért látod aranynak . a Hencsé azért világosabb mert nem kapott még annyi hőt. .
azt tudom hogy csak a bele titánium, mivel egy kis vax és elkezdte leszedni az aranyozott réteget, ugyhogy az is csak rá van ködölve szerintem..
Egyébként az enyém sem ezüstös, pedig a régebbi fajta
Annyit tudok, hogy csak a kipuff betétje titán, a borítás nem. Legalább is motorrevüs bácsik ezt írták róla
nem nem papa, nézd meg hencs mostani és a régi motorján ezüstös titánium dob volt fent az enyém meg akárhogyan is nézem aranyozott szinü. és még szemészethez se kellet mennem
mert a tiéd az uccsó évjáratból való,és addigra már elfogyott az ezüst festék .amugy menj szemészhez ,mert átbassza a szemed az agyadat ,mindegyiken tök egyforma van,a kép lehet csalóka . .
ott a pont . jó ez az oldal ,lehet be küldeni képeket is ,és csak egy magyar van ,de betörünk ide is .
kérdés hozzáértők, ezeken a képeken mindegyiknek egytöl egyig ezüstös a kipufogója, az enyémnem miért aranyozott TITÁNIUM? na erre szeretnék értelmes választ vagy valami HIBRID Jószágot ujjitottam be?
na a 2003 as zöld az ideál, olyan lessz az enyém is. gyönyörü szép kawasakizöld ZX12R ninja AKAROM azt a szint az enyémen látni
hopp hopp és a legalsó gép kié? Hmmm, és csak ilyet csináltak belőle, és ha jól tudom az ucsó elötti darab magyarországon 2006 08.
Az évjárat nem stimmt? Mert 2002-ben is gyártották még egy darabig a facelift előtti gépeket
Hencs apuka ezt meg kell nézned sürgősen! ,mert valami nem stimmel . .
ha én iszok az otromba ,és általában nincs jó vége ,de valami szórakozóhelyre elmehetnénk majd eccer .
az itt a nagy kérdés, na lépek mert minnyá mek ki friss levegőt szívni,elment már a Bandi?