Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jól tudod 2000-2001,2002-2003,2004-2006.
,a kétezer4es pc az csak a 04,05,és 06os os évjáratra jó .
3fajta pc létezik 12eshez.
Nem volt az Román csak olyan nagy kalapja volt ,tudod?
Nehéz is lenne GPX-be PC-t rakni
http://www.kepesmotor.hu/kipuf...
Atya ha PC-t akarsz 2004-es gépen volt rajta
panaszkodik kamera ,nem véletlenül egy román akcentussal beszélő orktól vetted , .
nincs ebbe átverés,minimálár egy 5ös ha új akkor vegyedmegfele . .alkudj ki valami összeget oszt csá .
Úgy 3éve Pesten vettem 1db Mini Panasonic kamerát ,hm aztán otthon le esett a Panasonic felirat .Átbasztak nem kicsit nagyon!Még szaladtam is a Hülye gyerek után,hogy hé várjá köll .Mondjuk 39 évem alatt 1szer baszcsiztak csak ígyát ,ezért röhögök az eseten 45rugó hopp.
neked is helló,ezt kifejtenéd bővebben? .
Én nem próbálnám ki még az én öreg gépembe se nem még egy 12 -esbe!
Akkor az én asszonykám mért mondta azt,hogy hozzád megy vizsgálatra ?Nem jót sejtek!
Szerintetek létezik ilyen? Szerintem ez átverés.
Pupu:2002től a kipufogón volt 1-2 változtatás,enyém is olyan volt mint tied.A 2000-2001 eké más.
Tévedsz Marcipán,csak szeretnék az lenni. Gépész-autószerelő. Ez a hivatalos. De elég ritkán van rá alkalmam, hogy gyakoroljam.
Nőgyogyász
Mi a szakmád?
Ez csak egy 2 perces munnka. Ha áldozok rá fél órát, gyönyörű darabot tudok készíteni. Csak lusta vagyok.
Akinek idom kell óccón.....
ugy hallotam hogy minőségre elég jó az viszont biztos hogy vékonyabb anyag és könnyebb is, viszont azt nem tudom mennyire birja az igénybevételt, (a gyári se nagyon mert sorra pattanak el itt ott) ugyhogy nem tom lehet
Háááááááát......
Fejlesztgessed tesó!
Az enyémről este dobok fel képeket!
Teljesen gyári....
A gyárban csináltam!
Ebay-en kb. 100 ropiból vehetsz magadnak zöld idomszettet.....
Csak kérdés a minősége.
Valakinek tapasztalat ezügyben?
Nos unalmamban ekifogtm, és készítettem egy kezdetleges kameraállványt a tankomra. Szerintetek érdemes tovább fejleszteni?
Epekedve várjuk!
na lépek hazfele,mert 5ig fizetnek,és addig haza köll érnem ,nehogymán a szabadidőmben utazgassak .
nem mondom,de tudod .