Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

papa , a gyári dob eltávolitása miatt tünt el a nyomatékod alul, de a kat kiszedése után picivel jobb lett,
Rendben , akkkor még türelem.
Addig is köszi (nem minden rajtad múlik, tudom én)
Mit szeretnétek megtudni?
Bármit 5 perc alatt napközben!
Hali!
Három különböző helyről várom az infót. Rendőrség, okmány iroda, eredetiség vizsgáló. Mind azt mondta nem megy gyorsan.
Tavaly egy órán belül meg volt az infó, akár honnan.
Sokat szigorítottak már a rendszeren.
Nem akarlak hülyíteni, "nem olyan családbú származom én kéremszépen". Bocs
Lehet először inkább megvárom az RS-3 áldásos hatását (yoshi honlapon a felszerelés utáni teljesítménymérésnél nem látni olyan nyomatékhullámot, ahol jobban behorpadna, mint a gyári dobbal) mert különösebben nincs most gondom a nyomatékkal egyébként katalizátor tisztítására van lehetőség? vagy csak cserélni lehet....
Szia Jimy!
Lehet, hogy a héten lesz már valami?
Jó napot Urak!
Alsó nyomatékot kilehet váltani, egy erősebb lábbal rásegítős indulással. Mint mikor biciklivel elindulsz és löksz a lábaddal magadon. Gyakorlás kérdése.....
Sziasztok! Tényleg megindul jobban alulról?
Elvileg lehetséges , van benne logika
Látom tavaszra már (ha így fojtatjátok) mindenki 200Lovas géppel nyomja majd
A nagyon kedvező alsó nyomatékot sztem akkor elfelejtheted !Nekem nincs benne és visszasírom.
Imhole a gyári cuplung +az árak
Akkor nincs helye a gépembe
egy kicsit bikább lett ,a katalizátor az egy kötelező cucc csak azért van benne.
Nem akarok hüleséget kérdezni, de mégis megteszem lehetnek káros hatásai a katalizátor kitépésnek (motorba)? vagy csak simán szabadabban távoznak a gázok a gépből és kicsit bikább lesz? szombaton lekapom én is ha találok benne
Képzeljétek tegnap levettük a dobot és találtunk benne egy szivacsos idegen tárgyat ,és Eksön barbár barátommal egyből kioperáltuk belőle ,és picivel egyenletesebb lett alul a gép. .
Hali Kawazsolti! Olyan kérdésem lenne, hogy megtudnád-e nekem mondani a motorom (adatlapomon képekkel) színkódját? Van egy sárvédőm amit full olyanra szeretnék festetni.
Ill. még annyi, hogy mennyit kóstál egy hátsó ülés, takaróval együtt?
Szia én ezt a boltot ajánlanám. .
Ja a kép
Tevének bátorítás!
Később meg kérdezem a kawabótba hogyé van, a cucc.
Volt már, hogy a gyári ócccóbb volt.
Ok.köszi!Csak azt nem tudom,hogy a M.RAD-ban mit adnak,mi van benne.Gyanitom,hogy csak lamella. A motorban 21.000km van.remélem elés csak lamallát és rugót cserélni,vagy komp.?
Jó reggelt!
Lucas kuplung lamella szett (kopó): 28200 Ft / szett
Lucas kuplung rugó szett: 3000 Ft / szett
Lucas kuplung acéllamella szett: 16330 Ft / szett

A nagyvas.hu -n
Sziasztok!Én eddig nem nagyon irogattam ide,de most lenne egy kérdésem.Tud valaki olcsobbat?Motorradban 31.000 Ft a komplett kuplungszett.Valaki tud ennél jobbat mondani?Ja a másik,olvastam a MICRON rendszeres hirdetést,hát nemtom nekem pont ez van fent de csak 184Le lett.Airbox nélkül!
Nem hari, csak nekem sincs ingyen semmi...
De azért a nagy tizenkettes talira itthun leszel már ugye?