Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó estét!
Actio13 nekem köll a régi indexed, nehogy kidobd.
Hogyé adod?
úúú,nekem Mór az ,messze van most ,ugyhogy postán szeretném,vagy ha Domi ,barátunk elhozza nekem ugy is jó .
és Te melyiket próbálnád ki? én mind2őt .
katakana-kanji irásjellel. Kawa-Saki
én értem,amit mondasz báttya .de 2002ben már csak a b1est gyártották ,a tiéd az A1es,vagy A2es tipus.de nincs ezzel baj mert isteni gépet vettél,bárcsak az enyém lenne olyan állapotban.
itt a képek közt is látható .és ez is faja kis oldal .
nem baj,h még nem jött meg mert ugyis csövesség van ,az index meg hogyne kéne .
Action, küldtem egy mailt. Légyszi nézd meg
Na uraim!
Egy jó hír és egy rosz!
Kinek mi!
Megjöttek az irányjelzők!
Action13: 1 pár sötét
Adryatya : 1 pár átlátszó
DomiZX12: 1 pár átlátszó
Action a lámpa még nem jött! Azt mástól rendeltem!
A másik hogy az ára 6500/ pár!
Ha igy OK! Átvehető személyesen is vagy levélpostaiként feladom utánvéttel vagy pénzátutalás és sima postázás vagy kinek mi a jobb!
Üdv!
Pedig ez a való világ!amit Eksön is fel tolt. http://www.zx12r.nl/
valami nem jó átnevezi a képeket ha felteszem ide, ...így nem vágjátok hogy mit akarok mutatni
Egyébként a szürke paksi gépet asszem Sugo-motorék vették meg (bajai bontó). Azt mondták tavaly 6 db tizenkettest adtak el (kifaggattam márkamotorosékat )
Szia Action!
Nem biztos, hogy igazam van de találtam egy pár fotót külföldi oldalakon ahol a fényezés és az évjárat bizony ellent mond egymásnak, pedig ezek igy gyáriak
(A képek címeit láthatóan nem hamisítottam meg) ...így voltak fennt a nagyvilágban
egy szép fekete,04es .vagy 05ös.de lehet ,h ez a kereskedő pali vette meg . adjatok pénzt!
Vágom már melyik motor volt az
amikor én beszéltem vele akkor motorral együtt árulta,mert kiköltözik thaiföldre ,és mondta,h nagyszerviz megvolt kétcáázé,és az extrákért 3kilót kér amiben benne volt a két uj gumi is pluszba,meg 4liter olaj. ,na ebből menjél ki .
Szerintem motorokkal foglalkozik, mert a szetten kívül ajánlott nekem gumikat, olajat, meg még pár cuccot aszondta, ha köv. szezonig nem veszik meg visszarakja a gépre. Ő is fog majd jönni a nagy ZX12 talira
szerintem direkt kinyomott,mert nem ugy beszéltél mint a burzsoák szoktak .
igen érdekli cserébe készpénz .sőt még ajándékba is adja,ha kifizeted előtte . . .
bqameg 3 kilót kérne az emberünk, most lemerült a telefonja, bekinálom neki a sárgát ha ráfizet akkor megegyezek vele
akko lehet rá kéne mozdulnom teccik az a szett nagyon. Remélem cserebere érdekli az embert feltéve ha emberi árat mond
ne aggodj szölö papa, én is beleestem egy ilyenbe mini kamera SONY felirattal diszitve ugy volt kinai ahhogy kell , akkor jöttem rá amikor használati utasitást kezdtem el keresni hozzá asszem valahogy ugy én is 50 ezret adtam érte annó, beszoptam, de ahhotűz képest hogy kinai volt legalább müködött egy darabig, aztán gyerekjáték lett belőle.
nézzétek mán a csóró ember 12es-ét itt ,az Owners upload-ban van a 6.sorban középen.de szépek .
Emberi hülyeségeink, halálunkig tartanak. .
,nem is román volt hanem gáborcig+!%ny.nem akart ő rosszat neked ,háá annak is élni kell valamiből. .
ha a rendőrnek adtál 30at ,akkor tőle se sajnálj 45öt a semmiért . dikk apppa megyen a győzike sháó. .kérdés,h győzik-e nézni . . . . .