Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jah ma megfogom,azt tervezem,hogy ma semmit nem csinálok pünnyedek, netezgetek,és csak leszek,gondolkodni sem akarok!
Szerdán kapjuk a csomagot melóból tök szuper mindig van benne jó sok minden,pia kávé csoki stb,remélem idén nem jager lesz benne azt nem nagyon szeretem,ha lesz kedved motorozz felénk hétvége felé és megkóstóljuk
és melyik is van hátul
5része van ,ha végig nézed akkor megvan a program 2ig .
klassz kis vidi
megtaláltam a motorodat itt . .
bameg, én sajnálom a legjobban, de ha másnem te nagyon jól tudod mennyi lém ragadt be ebben a hónapban. küldtem neki üzit, a kis köcsög nem jelentkezik a pénzemmel vagy a motorral hétfőn megyek a rendörségre feljelentem a fasszba, szeptember ótas hiteget és csak probálom kibekkelni azt a közel fél milliót.
ha ilyen lesz a december akkor oszi megtalál,és . .és véged lesz. . akkor meló után beugrok ezzel-azzal .
jajaja itt vok a garázsban, ma sikerült szerintem 5 alá vinnem a fogyaztást mert 4 ezernél nem forgattam tovább az út jó lett volna , de 5 40kor indultam rengeteg idővel rendelkeztem ugyhogy most kiprobáltam az igazán "tojásgázos" feljövetelt. basszus ha ilyen lessz a december akkor le se kell rakni a ninját. Adná az ég.
jó reggelt ninjákok .dolgozol pupu .
sorry, itt nagyon beragadtak a pénzeim a cégnél, sajnálom, amint ideadják szaladok vele hozzád. Ne hari,
Én várok... Már 18.-a igen csak elmúlt...
Nagggyon királyt gurultam ma srácok
ha már ibéjeztek akkor használjátok a magyar oldalt . nézzed te
hát ha beirod,akkor kapsz egy ilyen csajt,meg 20méter előnyt .
én láttam ottananan egy szépséges hosszú lengővillás kék tizenkettest és az a Brock Davidson drag kipuff
igen és?
Emberek!

Az Ebay.com-on írjátok be a keresősávba a zx12r-t........
Ok-ok de 402m en kapsz őőő 15méter előnyt. .
jólvanna ,nem mondtam semmit Padre, könyörületedért esedezem Ó mesterek mestere .
Húúú de kikapsz kicsi fiam! . .
nem történt semmi ,ebben a korban már előfordul .
nyugi papa is elqrta . pont az előbb olvastam,és ennyi pénzből különbet is össze lehetne dobni egy 10esből,vagy 12esből.