jah ma megfogom,azt tervezem,hogy ma semmit nem csinálok pünnyedek, netezgetek,és csak leszek,gondolkodni sem akarok!
Szerdán kapjuk a csomagot melóból tök szuper mindig van benne jó sok minden,pia kávé csoki stb,remélem idén nem jager lesz benne azt nem nagyon szeretem,ha lesz kedved motorozz felénk hétvége felé és megkóstóljuk
bameg, én sajnálom a legjobban, de ha másnem te nagyon jól tudod mennyi lém ragadt be ebben a hónapban. küldtem neki üzit, a kis köcsög nem jelentkezik a pénzemmel vagy a motorral hétfőn megyek a rendörségre feljelentem a fasszba, szeptember ótas hiteget és csak probálom kibekkelni azt a közel fél milliót.
jajaja itt vok a garázsban, ma sikerült szerintem 5 alá vinnem a fogyaztást mert 4 ezernél nem forgattam tovább az út jó lett volna , de 5 40kor indultam rengeteg idővel rendelkeztem ugyhogy most kiprobáltam az igazán "tojásgázos" feljövetelt. basszus ha ilyen lessz a december akkor le se kell rakni a ninját. Adná az ég.
Szerdán kapjuk a csomagot melóból tök szuper mindig van benne jó sok minden,pia kávé csoki stb,remélem idén nem jager lesz benne azt nem nagyon szeretem,ha lesz kedved motorozz felénk hétvége felé és megkóstóljuk