az első gumi még a gyári volt rajta. magam láttam a gyártási évet, a kirepedezettséget, a kopottságát, stb.
Egyébként új olaj(Valvoline DuraBlend 10w40)+szűrő+egy vatta új első Dunlop Qualifer 2-es, meg ami rajta volt, egy 90%-os Avon Azzaro200-as(sztem szar). Igy hoztam el!
Hát mert ti sz@rni is azzal jártok .Ami persze dicsérendő! Hencs:Hogy nekem nem vóltak ilyen naszüleim.Arra emléxem Mamival mindig atlétizáltunk, én elől ő utánam futásban .Régi szép idők
papa ha megteheted olajcsere mindenképpen szürövel, mert az a lelke és bárki mondhat bármit , én is lecserélem mert már nagyon esedékes. de ez a 15ezer nekem is bassza a csörömet, Gyanus, nem lehetetlen hogy kihuzott 5 évet a garázsban de nehezen hihető, de ettöl függetlenül lehet jó motor, legkönnyebben a lánc és a fékbetétek állapotából állapitható meg hogy tényleg kevés kilométer van benne.
most beszéltem telon eksönnel, mondtam neki , azt mondja ki van zárva a 15ezer kilométer lehetetlen mi már a felét belepakoltuk a vasakba 2 hónap alatt
Igazábó nem mondák meg, csak annyit hogy egy idősebb tehetős vállalkozó manus vette az unokának de az egy pár kör után besz@rt tőle és letette a garázsba. Olyannyira hogy egy hónapja vitték be mert lejárt a műszakija aztán már az uncsinak nem kellett úgy hogy bennt is hagyták.
sajnos ahonnan vettem nem adták ki az előző tulaj számát pedig járt bennt kétszer is viszont nagyon korrekt volt.Nem egy surmó szóval szervizelték rendesen...állítólag
Hát igazából te érzed , és ha jobb akkor GRATULA hozzá, bár az ezöstnyil se volt szar csak MUjA SOFŐR, de ezt is kinövöd hamar föleg ha velem szölövel no meg ezzel az istenátka Eksönnel motorozol, hamar kinövöd a szépséget.
Hát a válság miatt az árak sz@rok mint állat, az eladási és vételi is.
Viszont amivel többe fájt, annyival jobb is minden téren.
A külömbség hihetetlen!soha nem gondoltam volna...
jól áll neked, bár nekem jobban állna A szine az félelmetes "IGAZI KAWASAKI" basszus ha az enyém fényezésre szorulna tuti ezt a szint kapná meg. De ha jol látom még Ő is nagylámpás.
Egyébként új olaj(Valvoline DuraBlend 10w40)+szűrő+egy vatta új első Dunlop Qualifer 2-es, meg ami rajta volt, egy 90%-os Avon Azzaro200-as(sztem szar). Igy hoztam el!
jól mondod, pontosan azt csináltam amiket most felsoroltál.
Minden patent!
sajnos ahonnan vettem nem adták ki az előző tulaj számát pedig járt bennt kétszer is viszont nagyon korrekt volt.Nem egy surmó szóval szervizelték rendesen...állítólag
full gyári, az összes kib@szott kis csavart megnéztem hidd el.
Viszont amivel többe fájt, annyival jobb is minden téren.
A külömbség hihetetlen!soha nem gondoltam volna...
Van külömbség!
mikor jó idő volt, gyors ki is próbáltam
Ő már frissebb jóval!
2002.-es 2004.08.-as forg.helyezéssel!
Mög csak 15.105km van benne!
IIIIMÁÁÁÁDOM A DÖGÖT!
CSAK A KAWASAKI!