Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs Pardon ,eddig se vót ,reggel esőben kis egykeró ,amikor leért az eleje,meg is csuszott oldalra 30centit,be is csokiztam majdnem .de ismersz túlélő tipus vagyok.
az biztos hogy lecsuknának, mivel nincs aza pénz amit ot kint ki kéne fizetned, bár lassan tényleg neki kell állni a rendszámtábla projektnek, mert lassan nagyon lassan eljön a tavasz és akkor nincs PARDON huzni kell öcsém. és itt is megkurják a szánkat ha beazonositanak
lehet,még nem biztos .de elég volt ebből a csodaországból ,itt aki dolgozik ált. annak nincs pénze.ugyhogy megyek ,ha lehet mert ha itt maradok bünöző leszek .de nyáron mindenképp itthon leszek,mert itt lehet igazán motorozni,külföldön lecsuknának .
Na látjátok, mi eksönnel valahogy nem birjuk lerakni a vasat amig nem fagy le az ut megyünk, (monduk aki ebben a szélsöséges idöben is uralni tudja a vasat, annak kicsit könnyebb lessz tavasszal) én nekem ez van utitársként , vagy a vonat, de mivel anyagilag picivel több a motor, inkább azt válsztom, ma se gyengén csapattam fel pestig , néha én is megrémülök magamtól. viszont lassan tényleg itt a vége a mocizásnak, mert baj lessz belőle. de erre is van megoldás ROBOGÓ, a filling nem ugyanaz, de mégse buszozok meg ilyesmik. Kérdés szölö papához, emlitetted a multkor a 320as tárcsákat azokkal mi a helyzet? az ülést sikerült kimenteni "hencs" részére? üdv VADÁLLAT tulajdonosok
Szeva papa elment a csomag időben ... már csak 3 hónap és megint lesz motorozás addig ivászat van
Macipán: őőő ezt kifejtenéd bővebben? .
héhé mi ez a külföldre megyek ? beszéljük csak át
OK.köszi,mindenképp kipróbálom.A tiéd gyárilag is jobban gyorsul alulról,mint az ujabbak. ,de majd orvosolom én ezt is a gépen . milyet vettél rá? Gipro?
Én úgy tudom, hogy az első 3 fokozatban elhiteti a motorral, hogy 4-ben van,és így a teljes teljesítményt leadja. Nekem úgy tűnt, rugalmasabban gyorsul. Bár ez ennél a teljesítménynél szerintem már nem nagyon számít, inkább arra kellett, hogy lássam mi merre hányadikban van.
Hali!

Nem kónyi vagyok, a gépem is 2002-es, de néha
járok arra mocival!
Szerpentinre gyere ám velünk!
nem ámerikába ,csak dájcslándba ,pedig de utálom őket.hogy lehet ilyen szavakat használni,h cumbájspíl?és minden mondatban 2X ,fujjj,de megyek és elhozom az eurójukat . .
Én is -én is!
Valami olyasmi volt az Amerikai faterben is nem?
Amióta megvan a tizenkettes, azóta tényleg sugárzok a boldogságtól 4 lábú csirkét még nem láttam itten........csak idegbeteg pulykákat. Szomszéd utcába volt építkezés, de mire végeztek a munkálatokkal megdeglett az összes. Kiskoromba meg mamám 5 pulykáját idegeltem halálra
E van,jó a kedvem,mert lehet megyek kűűűfődre dógozni+pénzt keresni .
Hujeekson.
nem ott sikerült először keresztezni a százlábút a disznóval .csak ha jól emlékszem nem lett jó,mert miután kikelt elrepült .
Azt használom ködfényszórónak
Úgy hallom nálatok mostanság mindenki sugárzik a bódogságtól?ja+nálatok nem kell éjcakai világítás?Ja és az is igaz,hogy a csirkéknek 4lábuk van? Ja és még a is ,lekapcsolod a lámpát az még is tovább világít? +a 200kg os görög dinnye?
igy már értem,h miért világit a szemed a sötétben .ott fogsz dolgozni? na,biznisz? kis dúsított uránra lenne piacom .
Én rágtam ki az egyik oldalát egyébként valami köze csak lehet az erőműhöz talán............2 meteorológiai állomást is felállítottak a területen lényeg, hogy múkodjon még jó ideig, mert ott leszek majd nemsokára jó munkásember
szeva Atya . most olvastam a teszted amit a 12esről irtál .
meséld már el léccives,h milyen különbséget vettél észre a fokozatkijelző berakása után ?,tényleg jobb lett 1,esbe és 2esbe? én még azé nem vettem,mert Ago azt mondta,h ebbe nincs környezetvédelmi tiltás,de már tényleg nem vágom,h mivan .
most van benne vagy nincs? .
Csornán.Szerintem,már láttalak.Vagy keverlek egy kónyi sráccal,akinek 2001körüli 12-ese van...
Te Vitya:nálatok mindég 1pár fokkal melegebb van ottan,nem szivárog nálatok valamellik reaktór? .