Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

,jóféle ,de ha ez ekkora kigyóval táncol,akkor mekkora kell neki az ágyban .
Jessz!
Ezt el kúrt@m
Nekem+ elég a Balaton.
nem megyek én oda ,az őrültek a másik sávban mennek,hát semmi eszük . .
Cső Teve! Na igen, azért kell álmodozni dolgokról. Aztán felébredünk.
Éjjeles vagyok a héten. Tudom, h nem nagyon van miből, de én a haveroknak nem szeretek tartozni. Inkább egy banknak...
Ha így folytatja akkor tuti...
De mi sem megyünk Angolokhoz túrázni az is biztos....
üdv, Addig jó amig tudunk álmodozni, Hogy dolgozol, a héten kell kapjak valamennyi lovét, Aksön barátommal a napokba elmentünk behajtani egy 600as gép árával lóg nekem a srác, de egyenlőre b@szik fizetni (450E). Pont neked nem szivesen tartozom, de sajnálatos modon senki nem akar nekem fizetni. Ugyhogy elhiheted elég rossz paszban vagyok , már csak azért is mert még a sárga gép is a nyakamon van pedig egy vagyont löktem bele abba is.
Szia erről van szó?
hello Action13! ti force full titanium.(usa gyártmány a többit telefonon) egyébként gyári leömlők érdekelnek.csere értékegyeztetésel mehet ha komolyan érdekel!
Szia,üdv köztünk milyen gyártmány az a rendszer,és mennyi az ára? .
kötsög billgeci a vinfosáva
Gratula!
Gratula!
szevasztok márka társak ! Bárdinak a volt 12-esének vagyok a tulaja ,ha esetleg valakit érdekel a titánium rendszerem eladó a motoról. érd:30/724-0582
egyszer tényleg lógni fog . .
Teve megint álmodozik? Aztán még így is lóg nekem...
Hogy az összes fogad hulljon ki, kettő percen belű, há ki a radairosseb nem mer mást inni, ha motorozó? Én mindig kínállak, csak nyafogsz mint az a fürdősk....
Jimy engem nem kinász meg sose jófajta pályinkáva? Smucigolsz mi?
Csak az alkoholmentes sört bírtad bontani...
Na igen, király vagy eksön