Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemrég szert tettünk egy újabb babakocsira!
Nagyon faja!
?

mid van?
ŐŐŐŐŐŐŐ........háááát......szóóóval az van, hogy "bevásároltam"
Az ezüst nyíl már a múlté.
HÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ
ugye nem
ne idegelj?
mit müveltél?
Örülök neki hogy megvagytok, vigyázz is a babádra, most az enyém is lent van tbányán mondjuk ő már 6 éves de nagyon aranyos, Sajnos a fentlétek ezzel járnak, de megéri , anno én is kiborultam sokszor volt hogy kimentem pár utcával és kikiabáltam magambül a fáradságot idegbajt meg mindent ami felgyülemlett, viszont te is jó apuka leszel, biztosra veszem hogy jobb mint én. de sajna erre neked is fel kell készülnöd hogy betellik az a bizonyos pohár, de tudjuk hogy van értelme , valamikor megnéznénk Erával ha nem gond. majd egyeztetünk, mert csak ugy ha teljesen egézségesek vagyunk.
Hát skacok,...az van, hogy apa beújított
Hát,ha összejön ez a szerpentines találkolzó,akkor mindenképp ott akarok lenni!Remélem tudom majd tartani a nagyok tempoját!
OK
Amúgy van egy kis változás nálam
Hát nem is tudom, hogy kezdjek neki...
szia Jimmy hozhatod nyugodtan a vasat .dolgozom kb 5ig.telefonon egyeztetünk. .
Action13 ma át vinném a mocit, ha él még az ajánlatod, és nem zavarok. Vagy holnap?

Köszi
Szeva Teve!

Nincs szó hanyagolásról ,csak a pici körül forog az élet velünk már hetek óta.
Három óránként fennt vagyunk minden áldott este, reggeltől meg ugye meló.
De nem bánom mert tüneményes
szevasz elveszett ember, remélem csak a gyerköc miatt hanyagolsz minket, hogy vagytok?
Heló mindenkinek!
Ez tiszta kékkő permetes .keress tovább.
Király vagy. köszönöm, ha esetleg van kedved utánvéttel feldobhatnád. Tene Gábor 1024 kisrokus u 16-20 mélygarázs bizt. szolgálat. ide ha kérhetném.
nem debíl ,de kicsit olyan komisz mint Gabika . . . .
és ezt kinek .
Ez nagyon debil
vagy ha egypupu akkor ez . tessék szavazni,ha összejön 5 szavazat akkor kötelező lesz feltennie . .
Enyhén elkapott az eső azért csak sikerült ma is egy 100-ast letekerni.....legalább nincs hideg
Középsőre szavazok Tevének-re
, , , . mondtam,h tavaszra az összes felirat ugrik le a gépről ,nehezebb lesz beazonosítani .de tiéden jól mutatna egy teve .
Szasz Pupu:Tácsákat félre tettem de az ülést nem tóm majd+nézem .Marci.Akkor 3hónapig tuti,hogy nem leszünk szerv donorok. !
ha akarod ezt megcsinálom neked a plexidre elöre jól mutatna.