Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ŐŐŐ mennyi idős is a kedves MAMA?
Nem szeretek kerekezni és nem szoktam utánozni azt a Ghost Riders-t .Igyekeztem+halni de nekem még az sem jött össze! .
Hát ezt meg nem mondom neked,talán egy kawa szervizbe megtudják mondani.A cucc szerintem jo,a tizesen van dolga bőven.
Tavasszal, ha felénk lesz motorozás, a halászlevet én válalom (amit persze anyám fog csinálni )
Am. Szőllő! Hogy sikerült széthajtani a kawádat? Látom csúnya műtéten esett át.
A tizesdes kormánygátlója jó az enyémhez is? Vagy külön lehet kapni hozzá konzolokat, amivel rögzítem?
Nekem már 900-ért is adták volna műszaki nélkül, csak vigyem már.
Jó, egy kicsit túloztam. Motorikusan nem volt egyáltalán csúnya hangja, a váltója kicsit sírt. De a küllemre nagyon allergiás vagyok. Nem lett volna türelmem újrafényeztetni, nekem már akkor gép kellett amit használhatok.

Igazad van, biztos örülnek neki. A télen meg lesz idő olyanra airbrusholja a gyerek, amilyenre akarja.
Az első gumi kagylósodott kopása miatt rázhat az eleje,ránézésre nem tűnik dúrvának de ha a kezed végig simítod ajta érezhető lehet.A Paksi 12es sem roncs csupán használtabb,valaki itt biztos nagyon örül neki. Ja és kitudja ő még mit fog alakítgatni a mocival?
Hi Adryatya !A 10-es forumon hirdet egy srác olyan kormánygátlot,mint ami az enyémen is van gyárilag,ugy nagyjábol féláron van,mint az uj,és sztem nem rossz.
Sajnos az összes ottani gép roncs csak akkor adnak megbízható motort, ha bizományos vagy haverral mész oda olcsó húsnak híg a leve...gondolhatod, hogy mennyibe fájhatott ez nekik, hogy másfél milláról leárazzák egymilla egybe és még így is húznak rajta hasznot........
Hát, én is megnéztem magamnak azt a paksi roncsot. Telefonban távolról, nagyon szinezték a gépet. Közelről, már ráülni se nagyon volt kedvem, meg vagy 20 percig indítgatták. Idomok szanaszét gyalázva rajta, sokat eshettek vele. Még aznap átvágtattam Szögedre, és megvettem a mostanit.
OK!
Jutalékot kérek!
Üdv! Lehet hogy tudok irányjelzőt is! Süllyesztett ledest előre!
Tegnap vitték el a paksi márkamotorból a szürke tizenkettest, tehát gyarapodtunk. Még helyben van nálunk egy szürke meg egy zőőd tizenkettes, megpróbálom most mán kideríteni, hogy kik a szerencsés tulajok
Már írtam is neki. Szép darabok, nem fog hiányozni a régi sima láncvédőm. :)

Rebesgetnek mostanában a netem valamit egy NAAAGY zx12-es találkozóról valahol az országban. Van már valami fejlemény? Én pár nappal ezelőtt Pusztavacs-ot javasoltam a helyszínnek. Igaz még sosem jártam ott, de gyakorlatilag ott az ország közepe és ha jól tudom motorostalálkozónak is helyet ad.
Nekem tőle van a sárvédő is és az undertail is(az én motorom van a képen!),meg itt szinte mindenkinek!Hibátlan minőség,és tökéletesen megbízható a srác!Utánvéttel postáz.(+1600 ft)
Ez megfontolandó, köszi szépen. A miskolci kerskedésben 3-szor ennyiért kínálták. Mondjuk az le volt festve, dehát kit érdekel a festés?
Hali!Hátsó(belső)sárvédővel keresd Basi2-t,10000-ért adja!
Hibátlan minőség,jó ár!Ő az itt!
http://www.kepesmotor.hu/idomo...
3 hónapja van meg, a fejét érzéseim szerint kanyarodás közben is szeretné rázni egykerék még nem sok volt vele, de akkor nem éreztem ezt a csapkodást. Arra is gondoltam, hogy a kopott elsőgumim miatt van ez a jelenség. Majd jövő tavasszal kiderül. Addig is fejlesztgetem. Fokozatkijelző és bubis plexi már rákerült, és épp ma raktuk fel az egyedi matricákat rá. Még a télen fog kapni elvileg idomba süllyesztett fehér első indexeket (ha sikerül ráakadni valahol), és egy hátsó sárvédőt/lánctakarót. Ha nagyon elenged a Jézuska, akkor meggondolom a kormánygátlót is.

A matricákról hamarosan dobok felpár képet.
Atyagatya,de szép géped van ráadásul az én kedvenc színemben pompázik(bocsi fiúk).Mióta van+?,no és a kormány gátló?Jó ha van mikor az első kerék elindulás után(végre)talajt ér ha kissé berázza az elejét a gép főleg ha nem egyenesen ér le őrült csapkodásba kezdhet a gátló meg akadályozza a hirtelen oldalirányú elfordulást,ill ha az úton valami rumplin át mész akkor is berázza.szóval sztem egészséges.Aki +teheti ne sajnálja a rávalót.Ennyi a saját tapasztalatom.Örülök,hogy itt 1egész jó kis csapat alakul ki!Lehet jövőre közösen menegetni.
Aggyisten mindenkinek! Herendi Szabi hívott meg IWIW-ről ide. Kapásból lenne egy-két kérdésem:
Mi a véleményetek, megéri-e kormánygátlót dobnom a gépemre és ha igen akkor az is érdekelne, hogy mennyiért szereztétek be ti. (már ha van a tiéteken)
Köszi Papa lekötelezel . De jó lesz végre fog gyorsulni a paripa . kettőbe gondolom simán jön vele az eleje .
aztadeutálomAtelet,télapó nincs,Jézuska hozzám nem jár mer hitetlen vagyok akkor meg mi benne a jó .legalább lenne egy turbós fakutyám . .