Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na itt a link: szaki
innen tudsz rendelni,és olcsóbb mint a szervizben,mert csak .
ugy hogy acc egy msn-t,és küldöm,vagy ha megakarod venni könyvben akkor kapsz linket.
Szeva Eksön Hol lehet olyan service manualt szerezni? Ha pl bemegyek egy Kawa bótba ott hoznak nekem?
Tegnap elkezdtem pimpelni a verdát. Beköszöntem Agohoz egy adag felnicsíkra, sportplexire, meg vettem még kawás takaróponyvát, emelőszemet és erősen gondolkozom egy józsidobon és/vagy egy shortshifteren
pedig azt találsz ,benne van a szervizkönyben .
bazz megmondtam,h az enyém nem egykerózott,csak fellazult a csavar .de h megültettük az elejét,még gecibb lett és huzgálja fel az orrát . kell egy rákos kormánystabi ,mer igy meg fogok főni.Este legurulok,és nem üres kézzel .
Sajnos reggelente nagyon hideg van napközben még okés is lenne, 10 12 fok az még elmegy kategoria, de félek hogy jövö héttöl ezt is elfelejthetjük és örülhetünk ha pár fokkal 0 fok fölé fog menni a hőmérő higanyszála, de hát ez van, most hogy Eksön barátom átdobta a Service Manual-t ami nem kis paksaméta lett, szépen szétbombázom a vasat izekre és minden alkatrész megtakaritása után összerakom, Actionnak üzenem, hogy nekem is el kezdett kotyogni a kormánycsapágyam valszeg azért mert mostanában sokat járok a hátsó keréken, lehet ez volt a gond nála is szerintem ha sima golyós csapágyat találok a kormánycsapágynál akkor lecserélem Tügörgösre, mert az sokkal jobban birja.
Jó nektek én is dolgozom holnap estig a vasárnapom szabad
helyes
én azé görgrtek kicsit
óóó vazze 5ig nemdolgozom,de itt kell lenni
azé kis kör mee máán 5-kor hideg mög sötít van
gyere le a körforgóhoz aztán leütünk egy kis kört fehérvárig, ott egy forró koffi a kúton aztán gyi vissza,...ha gondolod
fehérvár felé...
csak mert most rúgom be a vasat
én mennék arra a zsir uj kanyargós részre kanyarogni,ahol mentünk
az hol is volt?
naná
hali, ti mentek még most valamerre?
ezez mi ez
én felültem 11fok volt,felmentem a hegyre ott meg csak 4 volt,de nem érdekelt,ha nem lesz hó,meg jég,akkor én le se teszem .
Én meg ma reggel 0 fokban majdnem eldobtam a vasat ugyhogy areggeli motorozgatás itt befejezödött alig birtam összeszedni a gépsárkányt. 5 fok alatt nem ülök fel ezt ma reggel eldöntöttem.
mi ez a pangás,remélem,h motoroztok .
tegnap este letettem a lábtartót az istenhegyin 4fokban .
a mai nap jelmondata: Kámikázeeee vaze .
Szia,máskor is, fincsi volt a somlói,remélem ha legközelebb megyünk már saját géppel tehetem,bár addíg még gyüjtögetnem kell,bár én ezt a 200-220-as tempót biztosan nem fogom tudni tartani,
egy élmény volt lklasszak vagytok srácok!
Én nem ismerem,de vmi versenyző emberke, 200ló mérhető a k7es-e hátsókerekén és nem fél használni,mert egykeréken jobban gyorsult mint mi kettőn .
Na jó még annyit 2007ben 200mérfőldes Endurance K7 1000 Stock-ban Nevek P.L-K.T-K.T.több segítséget nem adhatok.
na mostmár kiváncsivá tettél.sugjad csak meg.ne mondd el senkinek,én sem mondom.
. . . . . . . . . . . .jó éjt