Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Felölem mehetünk, csak akkor döntsétek el,mert reggel tudnom kell mivel menjek haza
sziasztok,,

akkor gurulás lesz az tuti ,hogy van a legkissebbik?tudtok éccaka aludni?
Na jó reggelt
Hétvégén 10fok felett lesz...
2 db fogaskerék, a méretüket nem tudom, de szívesen kölcsönadom neked, ha legközelebb találkozunk, próbáld ki!
és ugy jobb volt vele kerekezni? hány fog volt a különbség? .
Való igaz amit az előző blokk kapott Én élveztem az+nem
Volt olyan, hogy le volt áttételezve a motor gyorsulása, max 260-at ment hatodikban, én az autópályákon úgy közlekedtem, hogy egyfolytában durrogott a motor. Csoda, hogy kíváncsi volt rám a hajtókar? Tehát ez az én hülyeségem volt... Azóta jobban megbecsülöm, amim van!
Keblemre Be védted Papát.
vedd fel a szürke hangját alapjáraton,és ha sir a kicsi akkor játszd le neki halkan,attól lehet megnyugszik. .
na lassan már ellessz, csak még hisztis
Sok vele a tennivaló, de azért volt ma 10 percem és gyors letörölgettem a garázsban a vasat
Raplizik vazze, nem kicsit. Most csitítjuk nert sír
,innen tudja meg inkább mint a máónika sóból ,joga van tudni az igazat . .
szeva ,na hogy van a legifjabb motoros?
Ne árúkoggyá
a 2863-as az .
Sziasztok
Vagyok én is, csak nem mindíg akarok beleszólni a nagyok dolgába
Na+nézem!
még nem. ,vagy mégis . DE ÉN MÉG ITT VAGYOK. .
papa olvass vissza az olaj,láncspré topicba-- ,ott vagy te is. .
Húú itt+halt mindenki!?
Kozi R6 Rossi replika csere? garantált jó állapotú és kevés Km-el,jól ismerem a gépet.Barátomé csak erősebbet szeretne.Jó 1hónapja tettem ide fel képet róla. Nos?
B@Z+ de szép ez is. Ja sziasztok
Hozd ....
Kozi gépe remélem jó kezekbe kerül,mert nagyon egyben van .
Hali urak!
Te kozi78 velem cserélhetsz mocit, adatlapon vannak képek a fekete a jelenlegi. Viszont én még nem láttam a tiéd.
Szia,sajnálom a helyzetet,de ha az enyém lenne az ország legfiatalabb és legkevesebbet futott 12-ese, akkor sem adnám el,ha a küszöböt kéne rágni.Sőt a sajátomat sem,és 10szétesikszerért sem adnám oda.Ez az én véleményem,de lehet,h lesz még aki egyetért . Szerintem semmi baja annak a passatnak ,jó az még ,ha nem akkor tedd át a rendszámot egy fiatalabbra és kész,mehetsz vele dolgozóba .
Én tudok neked olcsón passátot papirok nélkül,csak meg ne kérdezd,h honnan .Nyiregyen születtem,nem vagyok bünöző .