Nem, vagyis a Hringen egy nagyon gyenge felvételen igen, de ott épp nem voltam formában. Télen megcsinálom a kameratartót, aztán megnézzük ki hogy kanyarodik, stb...
Ez a beszéd mindenki szépitgesse épitgesse a vasat mert tavasszal támadunk a ringre aztán sok fej fog a porba hullani "még az is lehet hogy az enyém is" de nem bánom megyünk egy nagyot friss olajjal jó gummákkal már alig várom a gépsárkány meg ütős lessz.
te nem döntesz vazze hanem mész egyenesen,és a kanyar közepén leboritod a gépet nem gyengén.láttad már a kanyarodásodat felvételről hátulról? ,mert durván néz ki amit csinálsz,de nem fényezlek,mert mégiscsak buzukival mész .
Nem mentünkl elég gyorsan ha volt időd pislogni .Filmet+soha nem készítettem nem vagyok én James Cameron,élvezem oszt kész! +aztán mindig,benzin lett a kamera árából.
Akkor tavasszal 12es tali a ringen? . . . . . . . .
Teve mér vagyok idióta?Én élvezem,h szembe jön a kamion és lehet centizgetni . .Amugy közülünk Papa a legnagyobb madmax .
Nagy az arcod kiscsávó majd kiderül kint a pályán ki hogy borogatja a gépet jut is eszemben megnézném a paracsikod, az enyémet hiába skubizod mert nincs.
ugyan,már teve. majd kötök oszira egy kötelet,h ne tudjon nagyon meglépni ,és végig a sarkában leszek .Te meg gyere busszal,mert az is megenne kanyarban . .
Teve mér vagyok idióta?Én élvezem,h szembe jön a kamion és lehet centizgetni . .Amugy közülünk Papa a legnagyobb madmax .