hát a 10 essel élmény kerózni az biztos .nem kell nagyon lesni hanyadikban vagy és a kuplungot sem kell basztatni 3ban sem.ellenben sokkal labilissabnak éreztem keréken mint a 6 ost.eddigi űber kerekezős aközül a nyóccáz közül amit próbáltam a z750.iszonyat stabil,nincs tul sok powa..legjobb
Van köszi, egyébként vele is probáltam és tényleg könnyebben feljön kerora, csak olyan hirtelen ágaskodik, "hogy a szar is vigyázzba áll bennem" ovatosabban kellene a gázt , viszont akkor elkapar ugyhogy valami köztes megoldást kell találnom, viszont mivel az utak egyre szarabbak "időjárás" lehet hogy már csak jövöre gyakorolhatok
állva valszeg könnyebb igen de ugy könnyebb az egyensúlyvesztés mivel a súlypontod messzebb van a talajtól.próbáld 2 személlyel ugy jobb lesz.csak ne 100 kilot ültess magad mögé,hanem mondjuk egy vagány csajt.adjak egyet köccsön?
Kihuzza az magát totál csak gondolom az lehet a baj hogy nem érzem a sulypontját ekkora géppel még nem keroztam tartosan , gyakorolni kell és akkor jó lessz:)
a kurva életbe akkor sem jó na talán igy: ://cgi.ebay.com/ebaymotors/Kawasaki-ZX12R-INTAKE-BOOTS-V
ELOCITY-STACKS_W0QQitemZ250519993760QQcmdZViewItemQQptZM
otorcycles_Parts_Accessories?hash=item3a5427bda0 a http-t letöröltem az elejéről,rémélem jó lesz mert nem akarom teleszarni a fórumot .
Nagyon helyes gyere Papa,gyere, pessten egy kis kámikáze action? magunkra szerelünk kámerát a többiekre meg dzsípíeszt,vagy majd megvárjuk őket . .
Teve: 1 hónap alatt 3000km,és kb 80ezer benzinpénz,na ezt übereld,ja és egy hétig pihent az eső miatt a szörny .
na ja, ezek a dögök több mint brutálok ...
Mikor megvettem, azt mondták:"jó utat és nagyon vigyázz vele...ezt egy darabig nem fogod megunni!"
Ház ez tényleg így van!
Élvezed, mi, kezded megtudni mit is vettél. Nem volt rossz választás, és hidd el még fog okozni meglepetést. Én most az 50-röl gázra kerekezést probálgatom, de basszus mindig olyan hamar felhuzza magát és elfogy, majd kiokosittatom magam szölővel, mert valamit rosszul csinálok hogy nem marad fent
mienk a megtiszteltetés Szölő papa. jót gurultunk, remélem idén nem utoljára, képzeljétek kiszámoltuk action barátommal, én a 2 hónap alatt több mint 100 Ezerért tankoltam, nem semmi 4 ezret belekurtam pikkpakk, most télen jön a gyüjtögetés aztán veszek valami fasza pillanatragasztót és tavasszal ráragasztom magam a gépsárkányra
Szevasz Attila.Én biz nem vagyok én nem leszek fent 1közössültségi pórtálon sem ,viszont azt tudod,hogy számíthatsz rám .Teve-Hencs-Eksön -Eras ,köszönöm ,hogy vasárnap +látogatatok most má én jövök ill megyek majd felétek.
szia,
...Én tegnap felgurultam törökbálintra, ...ma meg fehérvárra néztem le, az út "jó" volt és száraz
De félek mostantól már nem kedvez a késő őszi időjárás sem
Mindenki alszik.....
Gondoltam felélesztem egy kicsit az iwiw-es ZX12 tulajdonosok klubját, akinek még nincs iwiw-es profilja készítsen egyet, meghívót megoldjuk! Tessék jelentkezni. Jövőre jó lenne valami bazi nagy találkozót összehozni. Már most több mint 10-en vagyunk, akik biztosan ott lennének.
Qrva jó lenne, ha az összes magyarországi tulajt sikerülne feltérképezni. Lesz még idén jó idő?
ez a legegyszerübb .
ELOCITY-STACKS_W0QQitemZ250519993760QQcmdZViewItemQQptZM
otorcycles_Parts_Accessories?hash=item3a5427bda0 a http-t letöröltem az elejéről,rémélem jó lesz mert nem akarom teleszarni a fórumot .
http://cgi.ebay.com/ebaymotors...
Teve: 1 hónap alatt 3000km,és kb 80ezer benzinpénz,na ezt übereld,ja és egy hétig pihent az eső miatt a szörny .
Mikor megvettem, azt mondták:"jó utat és nagyon vigyázz vele...ezt egy darabig nem fogod megunni!"
Ház ez tényleg így van!
Meg aztán az út sem volt egy utolsó oda+vissza
...Én tegnap felgurultam törökbálintra, ...ma meg fehérvárra néztem le, az út "jó" volt és száraz
De félek mostantól már nem kedvez a késő őszi időjárás sem
Gondoltam felélesztem egy kicsit az iwiw-es ZX12 tulajdonosok klubját, akinek még nincs iwiw-es profilja készítsen egyet, meghívót megoldjuk! Tessék jelentkezni. Jövőre jó lenne valami bazi nagy találkozót összehozni. Már most több mint 10-en vagyunk, akik biztosan ott lennének.
Qrva jó lenne, ha az összes magyarországi tulajt sikerülne feltérképezni. Lesz még idén jó idő?