Hát majd kiderül, hogy parasztvakítás éééé vagy nem én leszek a tesztalany nagybátyámnak sokszor segít a szerkezet..... nehéz 180 alatt menni a 3.0 TDI-vel
Bejeleznek ezek minden szarra,telefon-fényképező aztán 1nap annyit fékező vehetsz új fékbetétet .Autós tapasztalatom van ilyenről csak ennyi. Fel kell venni keróba ú nem látszik a a a dolog na! . . .
Én motorozni szeretek, nem találkozgatni.
de ha gondoljátok, és van kedvetek, el tudak vinni benneteket IDE. Egyszer érdemes megnézni, meg egyszer talán végigmotorozni is
Szaki oldalon pont nincs a 12eshez szervizkönyv (ha valakinek kell akkor aprodjával a csajom (eras) megoldja egybe nem megy mert nagyon vastag a pakk, de aprodonként szerintem megoldja (jó pénzért) a kassza én vagyok.
Nekem meg van 2000-től kiadott Kawákhoz az eredeti több száz oldalas kezelési, és használati útmutató robbantott ábrák PDF formátumban.. angol és német nyelvű ja és beujítok egy ZZR1400-es is kiváncsi vagyok milyen. .
ajánlom figyelmetekbe
de ha gondoljátok, és van kedvetek, el tudak vinni benneteket IDE. Egyszer érdemes megnézni, meg egyszer talán végigmotorozni is
link
kattints a free opcióra, várd meg míg letelik az idő és mentés másként.