Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

küldd már át hozzám is azt a jézuskát . . .
Egy próbát megér, mert majd a jézuska fogja hozni nekem saját cash-ből inkább valami mást veszek ha beválik, akkor jól járunk
Szasz Vitya:Barátom A8 4.2 Quattró -jával volt a teszt de neked legyen szerencséd+akkor nekem is az lesz mert majd mindig te mész elől .
Hát majd kiderül, hogy parasztvakítás éééé vagy nem én leszek a tesztalany nagybátyámnak sokszor segít a szerkezet..... nehéz 180 alatt menni a 3.0 TDI-vel
Bejeleznek ezek minden szarra,telefon-fényképező aztán 1nap annyit fékező vehetsz új fékbetétet .Autós tapasztalatom van ilyenről csak ennyi. Fel kell venni keróba ú nem látszik a a a dolog na! . . .
Nekem is jöhetne ez a használati útmutató ha nem gond előre is köszi kozi@t-email.hu cimre
Ez olyan mint a 2/A Salgótarján felé
Eksön szép lett a géped!
enyhén jónak tűnik ez a hely
Igyekszem
ez kurva jó hely ,tavasszal mehetünk .
na akkor nézegessed szépen jáccál, és ha összerakás után megmarad egy pár alkatrész ne is foglalkozz vele,mert a szervizben is ugy megy. .
Én motorozni szeretek, nem találkozgatni.
de ha gondoljátok, és van kedvetek, el tudak vinni benneteket IDE. Egyszer érdemes megnézni, meg egyszer talán végigmotorozni is
Köszönöm szépen, megérkezett szép kis csúcstali lenne
Köszi,én már küldtem angolul. Mikor rendezünk egy Hiperbike találkozót? 12es,Busa,XX ?
Innen le tudjátok tölteni a repair manualt német nyelven:
link
kattints a free opcióra, várd meg míg letelik az idő és mentés másként.
Én a 12esét tegnap átlapozgattam basszus minden benne van, enélkül neki se állnék semminek. Kösz eksön király vagy
Szaki oldalon pont nincs a 12eshez szervizkönyv (ha valakinek kell akkor aprodjával a csajom (eras) megoldja egybe nem megy mert nagyon vastag a pakk, de aprodonként szerintem megoldja (jó pénzért) a kassza én vagyok.
Eksön inkább küldd át légyszi e-mailben, ha kivitelezhető és nem probléma fő a határozottság vityus636@gmail.com
zzr az biztos jó kis romboló . nekem is pdf-ben van és 613 oldal
Nekem meg van 2000-től kiadott Kawákhoz az eredeti több száz oldalas kezelési, és használati útmutató robbantott ábrák PDF formátumban.. angol és német nyelvű ja és beujítok egy ZZR1400-es is kiváncsi vagyok milyen. .
Köszönöm, de szar a nyomtatóm
de mondom,ha kell átküldöm neked ingyéé,és kinyomtatod,ha kell valami
Nagyon köszönöm az infót örök hála