Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Művelődni-művelődni,jövő péntek jönnek hozzánk a Tankok én má melegítek! ttp://www.youtube.com/watch?v=doTBT46wMvA
Na mi a F@szom van,nafiúk?Macsakénborozok?
Eksön-meksön tényleg jól+mondtad a frankót . . .
Én is zöldet szerettem volna igazság szerint, de én ugyan át nem festetem. Gyanítom, hogy én a nyugisabb állatokhoz tartozom. A helyi túrácskákon is csak kisérem a többieket. (meg röhögök eg jót, ha úgy érek oda, hogy egyik-másik haver falfehér amiért majdnem lecsúszott az útról) Jelszavam: ÉRJ HAZA! Persze lehet, hogy jövőre mikor már jobban összeszokok a kicsikémmel, én is elvadulok kissé. Addig meg gyűjtöm a tuningmotyókat rá.
olaj/olajszűrő/gyertya/fékbetét csere, légszűrő tisztogatás, szelephézagolás
Mit értesz nagyszervíz alatt?
Kkorá kezdek dolgozni, de szerencsére most hamarabb eljöhettem. (szombat lévén) Lehet ma még nyeregbe pattanok...
Egyik eladó német tizenkettesen ilyet találtam ennek a zöldségnek a mintájára szeretnék egy kék nyílméreg békát festetni kicsit felturbózva az első sárvédőra és az utasülés fedőjére persze miután egyenesbe jöttem a nagy szerviz és a radarblokkoló után......
Szevasz Atya! Én hivtalak ide a vadak közé .Üdv a klubban .
Na egy két dolog ami most eszembe jutott,a stabi az akkor kell ha nagyon huzgálod,az enyém is elment 5évet nélküle,de én ajánlom mert ezek a jó utak tarthatnak meglepetést . a 200gumit le kell égetni és eldobni ,mert szar! az elsőt is dobd ki ha kagylós ,mert azis sokat ront az irányitáson.
Ez egy fantasztikus csapat,vannak itt mindenféle jó arcok az ország minden tájáról:
Van itt:komoly friss apuka, .
vannak pesti betyárok(ugye Teve) .
van egy egykerékbajnok betonozó PAPánk ,
van itt dragster bajnok, .
van akinek nagyon szép zöld gépe van, .
de itt többségnek fekete sárkánya van .
Vegyes a társaság,és sokan vagyunk itt újak is akik mostanában vették a paripát.De jókat motoroztunk már együtt és még fogunk is sokat .Van aki normálisan tud menni,és van aki kevésbé .
A lényeg itt mindenkinek jó helye van,és bármilyen kérdésedre kapsz értelmes választ,vagy nem . na többet nem irok,mert már azt se tudom,h mit akartam mondani ......
Atyám nem tud aludni? .
Reggelt! Jól néz ki ez a gátló, eddig ilyen felfüggseztést még nem is láttam tizenkettesen. Mi a márkája?
Én itt vagyok egész éjjel akár, dolgozom reggelig ugyhogy Nó alvás
Nos én igy vettem már a gépet, az én stabimat olaszból rendelte a srác, 140E ujjonnan, mert neki mindenképpen olyan kellet amitöl fel tudja tenni a tankbőrt, 21 pontos brutál jó nem bántam meg hogy rajta hagyta
Hát, ha mindenki elment aludni, akkor jóéjszakátot!
Hali Teve! Figyu! Te mennyiért szerváltad a gátlódat a gépre?
Na a Dunában nem marad hal úgy látom,ha mi megyünk. Vitya féle hal lé recept így kezdődik:vegyél 1db legalább 120literes bográcsot.
Hi all, Örömmel látom hogy ismét gyarapodtunk egy 12es tulajjal, üdv a klubban, A stabit mindenképpen ajánlom mert sok szartol mentett már meg. Szép a Vasad, Reménykedem hogy Hatalmas Bulit csapunk ha tényleg mindenki összeverődik, addig is épitgessétek szépitgessétek a vasakat. A Stabi a 12esre KÖTELEZŐ. Szabinak is mondogatom, és végre belátta, mert sok sok parás szituból huz ki ha nem szitál a kormány. Arra a halászléra beneveznék
. . . . . . . . . . . .
Átadom mindenképp
Jó is a medina... Bár én nem iszok alkoholt, de Sirokban 1-2 alkalommal belefért.
a Halászlevet Meg az Egri Medinát is .Így 1más után, közben+ csereberélve is!
Hm-HM leg jobbkor! hát 1enlőre maradok a Hallénél , de azért a mamát csókoltatom.
Ti szeretite a halászlevet?