Nem a kamera volt a baj tesó, hanem az hogy fáradtak voltunk mind2-en és azért ő is 137 paci leáttételezve ezt azért ne felejtsük el. . de már el is tüntettem a nyomokat.
Én tegnap eldobtam a zx-et, hála a bukogombámnak jelentéktelen a károm fényezés sérült meg. Ami eksönt illeti . azt kell mondanom ez egy állat , privibe elkülsöm a videót. :)
IDIÓDA AKSÖN , király vagy szabi köszi a segitséget, azzal a kis "fekete folttal" ne is törödjál elöfordul bárkivel, mint ahhogyan a tények is mutatják
6kiló a cuccokért ?sztem nem akarja eladni!Ja +jöttem Tankcsapda koncertről,hát ROHADT szar volt.Tök régi számaikat nyomatták full Kínai volt nekem az egész.Akusztika is szar volt csak a sör volt jó hideg úgy hogy Szöllő-Tankcsapda 0-1 .Itt a Youtubin tök jó ,élőben+ ott is tök jó( szar)nem szivesen írok ilyet . Vitya sztem vedd fel Birdel a kapcsolatot ő nagyon benne van a 12-esekben,hát ha tud neked segíteni .
Megérdeklődtem a cuccot, csak a komplett rendszer eladó, újonnan 250.000 volt, amiből nem sokat engedne, mivel alig lett használva a cucc, úgyhogy storno
átdobom oda
teve a hibás,mert elővette a kamerát .
Előleget, vagy a teljes árat átutaljam?
Kb mikorra várható?
Üdv,
Domi