Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Adatlapomon van email. Kőszi
Eksön féle vidit külömböző okok miatt nem tehetem fel ide, ugyhogy max emailban.
Minden nem lehet, örülök, ha az egeret megtudom különböztetni a billentyűzettől.
2 videó ment :) Az első a király .
van msn-ed?
átdobom oda
Irigyek
ezt érdemes megnézni,
zsolt.szollosi@citromail.hu
dolgozunk az ügyön. hová küldjem?
Nem kaptam még+vidit!
Nem a kamera volt a baj tesó, hanem az hogy fáradtak voltunk mind2-en és azért ő is 137 paci leáttételezve ezt azért ne felejtsük el. . de már el is tüntettem a nyomokat.
én csak egy látványos videót akartam ,sikerült is .
teve a hibás,mert elővette a kamerát .
Én tegnap eldobtam a zx-et, hála a bukogombámnak jelentéktelen a károm fényezés sérült meg. Ami eksönt illeti . azt kell mondanom ez egy állat , privibe elkülsöm a videót. :)
No mi történt,elnyaltál?
IDIÓDA AKSÖN , király vagy szabi köszi a segitséget, azzal a kis "fekete folttal" ne is törödjál elöfordul bárkivel, mint ahhogyan a tények is mutatják
sziasztok ,péntek13-n ne üljetek motorra soha .. .. ..
6kiló a cuccokért ?sztem nem akarja eladni!Ja +jöttem Tankcsapda koncertről,hát ROHADT szar volt.Tök régi számaikat nyomatták full Kínai volt nekem az egész.Akusztika is szar volt csak a sör volt jó hideg úgy hogy Szöllő-Tankcsapda 0-1 .Itt a Youtubin tök jó ,élőben+ ott is tök jó( szar)nem szivesen írok ilyet . Vitya sztem vedd fel Birdel a kapcsolatot ő nagyon benne van a 12-esekben,hát ha tud neked segíteni .
Szuper, köszönöm!
Előleget, vagy a teljes árat átutaljam?
Kb mikorra várható?
Üdv,
Domi
Na most megyek én is pályinkázni
Igazából nekem a motor összes extráját ajánlta fel 600 lepedőért
Meg kellett volna fordítani a bukót.
1x2x már tőrt le de akkó estem is egyébként,hogy magától bereped ez furi.A csávó +210 v220 ért komplettben kínálta a cuccost Pc vel 1ütt,nem?
Megérdeklődtem a cuccot, csak a komplett rendszer eladó, újonnan 250.000 volt, amiből nem sokat engedne, mivel alig lett használva a cucc, úgyhogy storno
És a jutalékot mikor utalod?
Köszi előre is!