Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs bla bla elöl voltál elismerem, de csak azért mert idióta vagy csoda hogy nem száltál el kiscsákkó, de szerintem ezt a problémát a RINGEN fogjuk tisztázni, jöhet a "fűnyiró" is
Én benne vagyok .
benne vagyok, a kis aksön barátom meg majd hátulkullogó lessz amint egymagam leszek
Kanyargós szakasz királya...
Majd elviszlek én kanyarogni titeket, csak győzzetek követni...
Legalább lesz témánk tavaszig .addig összeáll az enyém is.a Gpz-m,a Dt-m árát ráköltöm még és jó is lesszzz.De ha felidegesitem magamat,és nem lesz jó pc-vel sem akkor rendelek egy csomagot az ámirikánszkíj államokbúl ,és akkor menni fog a gép rendesen.Addig meg ne fényezd a gyárit,mert tudom ,h jobb alul.De azzal is dicsekedj,h a kanyargós szakaszokon mennyit vertem rád . .De tudom,most fogod,irni h 2személy meg blablabla . .
Bele se merek gondolni mennyire picsáztalak volna el ha 100ast tankolok.
. . . azéé mert te 100as benzint tankoltál .
Akkor lehet be voltam tépve de én ugy emlékszem végig a hátam mögött voltál. Talán még Hencsék is látták bár nem biztos tul gyorsan eltüntem a képpből
csak alul jobb,de az is csak most. ugyhogy ne vetítcséé .
Az tuti, h alacsony fordulatról nyomatékvesztésed lesz. Pl egy kipufogórendszer hossza is számít. Ezért nem értem, azokat akik levagdossák a dobokat. Max hangja lesz, erőből meg veszítenek...
A gatyámat ?De hogy is állva!
azt láttuk a hétvégén, és ülve rántod fel?
ez jó én már +találtam a holt pontot de utána alig tudtam talpra állni.KTM-625 exc szörnyű volt ,viszont DRz 400.S Akár Vác-ig is!
ugy ugy nekem az van és bebizonyosodott hogy minden fordulaton jobb a gép, pedig én is hangos dobot akartam de ha veszteséggel jár akkor marad a gyári
Ennyiért inkább egy PC... Vagy elfokoltatni a vezműtengelyeket...
Na mert neked alacsony... Ha neked villany lenne, akkor a zárt kipud lenne még fent...
áramlástan,nektek ez magas .
mondjuk egy probát megér eksön megveszi és ha müködik akkor én is de tényleg érthetetlen számomra hogy mitől huzna alul jobban ha hosszabbak a csövek a légszürőben ,
Oda a + erőhöz felraknak egy turbót azt kész...
Az tuti!
Hát ez az elméleti szövege. Aztán gyakorlatilag megnézném én azt...
4 tölcsér annyiért? Annyiba adok neked én is. Reszelek otthon...
én se vágom eksön barátom mondta hogy valami hajabuziban müködött
hát könnyebb beleönteni egy vödör benzint .
alsó és középtartományban lehetne vele növelni a nyomatékot.
de 300 euróért még meggondolom.
Hát én ezt kétlem. Mitől húzna jobban alul? Attól, h felgyorsulna a levegő? Vagy többet szív? Az elektronika meg lefogja a másodlagos pillangószeleppel...
elvileg alul is jobban fog huzni, de az elmélert még nem állt össze látnom kéne a légszürő müködési elvét
És ez a tölcsér mire is jó?