Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor én is készültem,de előttem állt a k7es és feltartott ,de én követtelek mint az árnyék .
Aludj téli álmot,aztán +fogod ismerni!
azonnal meg akarom ismerni
Na és az én Főldvári lámpátó való el gyorsulásom . .
és elég harapós motorka van alatta,3asban gyorsultunk egymás melett,és 180nál azt hittem állok,és majdnem leszáltam ugy elhuzott .
Az az=volt 1 jobb!
ezt Haga kúrta el.nem kicsit
Spies nagyon jó volt az idén ,Hagat+sajnálom +érdemelte volna már a NO1et. DeSpies úgy fog járni mint Vermuellen+Toseland fasorban sincs,már mint beleszólásuk a dobogóba, pedig biztos nem szarul motoroznak. Biaggi+1hisztis f@sz!
hoppá kis önreklám
Erre gondoltam.
Én annyira nem. Már kezd unalmas lenni. Átmehetne az SBK-ba... Haga, Spies, Corser megszorongatnák a nyakicáját...
Pld-őőőő tőlem! . Nagyon csípem a hüje gyereket Rossifumit.
Te meg még nem jöttél velünk motorozni a Busás cimbimmel...
Tavasszal bepótoljuk!
Téves... Long bang-nek híjják ám...
A srácot akiröl szölö papa beszél a hétvégén láttuk motorozni, hát nem tartom valoszinünek hogy köztünk elvérezne, iagzi idióta , már bocs a kifejezésért
csak uj jöhet szóba.Big-Bang
Szöllő mester, ne keverd össze a közúton motorozást a pályán motorozással. Közúton még a nagy Rossi is elvérezne pár emberkétől...
Remélem kapsz valami ilyet karácsonyra,mert a zöld vér nem válik vizzé .
pont ez nem is kell maj csinálom megint szájízem szerint.asszonrúl meg nem kell lemondanom.már megszokta a hülyeségeim
Sztem+ezért még az asszonyról is lemondanál!
ááááá.az csak ilyen rohanga verda.nem veszek ilyet.minek.van má otthon 2 varrógép.idei télre valami hasonlót szeretnék faragni.2010 októberében majd akcijésan eladó lesz 700-é
+2007 Endurance k7-1000! Én tankoltam a gépet a versenyen.Hallod technika,figyu!Szöllő 10l kannát amin csöcs volt, össze préselve annak bizonyos tartalmát bele a tankba.Mindezt tettem Strand papucs kis gatya,izom tikó és persze a napszemcsi. Csávó mellettünk beöltözve mint F1en Ufó ruhában.gondolhatod agyam szétröhögtem.Spanom alol a 2es kanyarban a(balosban)MVAugustás kilökte a vasat Dögszállító be Szöllő vacsi új K7eséről lábtartok Plexi stb egyebek át még jó hogy motorral mentem.Na szóval jó kaland volt.
1000 RR? hmm akkor be kell szereznem egy turbót a gépsárkányra
semmi extra csak támadnak a suzukisok minket . .
És azt csiripelik,h RR-ed lesz .?
mi van itt?lemaradtam?....azt nem szeretek joeste ide is