Spies nagyon jó volt az idén ,Hagat+sajnálom +érdemelte volna már a NO1et. DeSpies úgy fog járni mint Vermuellen+Toseland fasorban sincs,már mint beleszólásuk a dobogóba, pedig biztos nem szarul motoroznak. Biaggi+1hisztis f@sz!
A srácot akiröl szölö papa beszél a hétvégén láttuk motorozni, hát nem tartom valoszinünek hogy köztünk elvérezne, iagzi idióta , már bocs a kifejezésért
ááááá.az csak ilyen rohanga verda.nem veszek ilyet.minek.van má otthon 2 varrógép.idei télre valami hasonlót szeretnék faragni.2010 októberében majd akcijésan eladó lesz 700-é
+2007 Endurance k7-1000! Én tankoltam a gépet a versenyen.Hallod technika,figyu!Szöllő 10l kannát amin csöcs volt, össze préselve annak bizonyos tartalmát bele a tankba.Mindezt tettem Strand papucs kis gatya,izom tikó és persze a napszemcsi. Csávó mellettünk beöltözve mint F1en Ufó ruhában.gondolhatod agyam szétröhögtem.Spanom alol a 2es kanyarban a(balosban)MVAugustás kilökte a vasat Dögszállító be Szöllő vacsi új K7eséről lábtartok Plexi stb egyebek át még jó hogy motorral mentem.Na szóval jó kaland volt.
Én annyira nem. Már kezd unalmas lenni. Átmehetne az SBK-ba... Haga, Spies, Corser megszorongatnák a nyakicáját...
rájt oldalt
Tavasszal bepótoljuk!
És azt csiripelik,h RR-ed lesz .?