Ja nézegetem őket csak nem bírnak ráfizetni vagy csere nem érdekli őket csak pénz,de nem fogom elportyázni a gépet ,akkor inkább megyek még 300 000km-t a passatommal
hát akkor vegyél egy olcsóbb tizenkettest http://www.motor.hu/motor_vpag... pl. ez occsó is, meg egybe is van, megnéztem külföldi munka miatt lett eladó, bizományos moci
nekem volt egy pár krosszom,de a 2ütemüekkel az a baj,hogy annyi nyomaték nincs bennük mint a 12es öninditójában.nyelezni kell,de akkor meg már nagyon megy. télére nem kéne,mert törtem már össze magamat elégszer erdőben .valami nyomatékos kisebb 4ütemmel szépen lehet menni a hóban is.ezek az ujabb 250es 4t-s endurók nagyon szépen mennek. , a fogyasztásról nem is beszélve. a szuzuki m rm125 10et evett,és 8-as tankja volt. .
te nem gyursz vazze? gyurjatok,mert télen kihizzátok a ruhát.
én nem gyurok,mert van tavaszra 2számmal nagyobb. .azt meg szerintem nehéz megállapitani,h rendszer,v dob,ugyanis az idomzat eltakarja,tehát nem enged betekintést nyerni a mögötte lévő térbe . háá noormáális. .
ember?
én nem gyurok,mert van tavaszra 2számmal nagyobb. .azt meg szerintem nehéz megállapitani,h rendszer,v dob,ugyanis az idomzat eltakarja,tehát nem enged betekintést nyerni a mögötte lévő térbe . háá noormáális. .
Csak a gyávák kanyarodnak .
a 12es tervezője forog a sirjában .