Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja nézegetem őket csak nem bírnak ráfizetni vagy csere nem érdekli őket csak pénz,de nem fogom elportyázni a gépet ,akkor inkább megyek még 300 000km-t a passatommal
hát akkor vegyél egy olcsóbb tizenkettest http://www.motor.hu/motor_vpag... pl. ez occsó is, meg egybe is van, megnéztem külföldi munka miatt lett eladó, bizományos moci
Olcsóbb moci kellene azért hirdettem meg, kocsi cserén gondolkodom azért kellene a cash, sajna .Melóra kell az autó!
hmmm szomszédba van is asszem egy eladó 2008 kx450f csak sok pézért de kegyetlen nagyot tud szólni fmf dobbal
persze,mer a megszakitója szereti az olvadt havat.Én többet nem tologatok semmijen retket. . .
nekem volt egy pár krosszom,de a 2ütemüekkel az a baj,hogy annyi nyomaték nincs bennük mint a 12es öninditójában.nyelezni kell,de akkor meg már nagyon megy. télére nem kéne,mert törtem már össze magamat elégszer erdőben .valami nyomatékos kisebb 4ütemmel szépen lehet menni a hóban is.ezek az ujabb 250es 4t-s endurók nagyon szépen mennek. , a fogyasztásról nem is beszélve. a szuzuki m rm125 10et evett,és 8-as tankja volt. .
Télre vegyél egy mz-t annál nincs is jobb ha eldől leporolod aztán mész tovább
http://www.kepesmotor.hu/kawas... eltudnám ezt viselni télen, már csak krosszcsizma kéne kávédarálóval még úgysem mentem
na igen az nem 1 alacsony paripa. de jó lenne egy télére .
klx-szel kerestem a patkákat bár azzal olyan nagyon nem furikáztam városban, mert nem volt jogsim, rendszám meg csak akkor lett rajta amikor eladtam
de vigyázz,mert ha nagyon vastagra gyurod a combod,akkor nem fog leérni a lábad a gépről . Te a klx-el hogy mentél? .
Vigyázzá mert én is készülök!
Reményeim szerint
Akkór tavasszal te leszel a +lepetés
ember?
én gyurok mindenki helyett vazze
Szőke kóla figyu,Nézd+a dob előtti csövet-te! Amúgy Tegnap gyúrtam ma+fájok. +itt dumálok.
te nem gyursz vazze? gyurjatok,mert télen kihizzátok a ruhát.
én nem gyurok,mert van tavaszra 2számmal nagyobb. .azt meg szerintem nehéz megállapitani,h rendszer,v dob,ugyanis az idomzat eltakarja,tehát nem enged betekintést nyerni a mögötte lévő térbe . háá noormáális. .
Csak dob!
Köll nekem az a yoshimura rendszer ami az uccsón van
Aludjá te poltikus
csak,h valami történjen .
12essel is lehet pályázni,csak ótópályán
Csak a gyávák kanyarodnak .
Ja,hát ha pályázni akarsz akkor+értem .De ha csak közúton akkó nem .de azé sok sikert hozzá ,ill még sem.
És cserélnéd gsxrre vagy r1 -re .
a 12es tervezője forog a sirjában .
Jaja enyém a gép.Majd meglátom mi lesz belöle!