Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ki ez sok tirpák itt? Szevasztok földijeim . .
Jaja
Ugye veled beszéltünk a hétvégén a Plázánál?
Egy nagy álmom teljesülne ha ez a tali összejönne jövőre,én innen a keleti részről segítek összekapni az embereket!
Kawageza, haragszom is rád rendesen, így el tünni !A mai gurulás tényleg jó volt.Mondom a páromnak na ez vót az uccsó motrozás idén, ere őőő, ugyan má,mostanában már ezt hányszor hallottam .Pedig én 1 vok.
Jók lettek a képecskék És nem tudtam elmenni.......
...ez így van!
Jók a képek.
Ma is sikerült megjáratni a vasakat, basszus ez annyira jó gép hogy nem lehet megunni
Szevasz Géza .ne rakd el,még jó idő van,inkább gyere velünk
Hali skacok!

Tudom hogy rég nem láttátok a mocskos pofám, de még élek és
remélem jövőre lesz 1-2 alkalom, ahol összegyűlünk ahányan csak vagyunk! Teve kolléga szerint 75 nagyvas van forgalomban kishazánkban, nos, eme egyedeket kellene összeterelni itt a fórumon, vagy az iwiw-es klubomban a tél folyamán, hogy tavaszra meglegyen a csapat és jó előre kitűzni időpontot, hogy mindenki leszervezhesse hogy ott legyen! A most motorozóknak széles utat és jó szórakozást. Én már asszem télire elrakom...
O.K!
11re menj az erőműhöz és ott lesz Teve ,és jöttök együtt .
vedd fel a telefont!
ÉN 11-re KINNT LESZEK A KÖRFORGÓNÁL! MAX 10 PERCET VÁROK AZTÁN GÓÓÓÓ! TEVE HUZZÁL BELE!
ACTION, HOL TALIZZUNK? ÉN NEM VAGYOK ISMERŐS PESTEN!
a petőfi és erzsébet híd elágazásáig tudom az utat
Na az jó lenne,ha elindulnátok lassan,mert 1re max Dújvárosban kéne lenni.
Crazy Joe hol csatlakozol? negyed 1 pesten valahol?a m6os környékén?
Na figyu, ...éééén máán fenn vagyok 8-tól!
Ha gondolod, talizzunk a körforgónál 11-kor(kb fél óra múlva)
Persze addigra megtankolva meg minden
Üdv mindenkinek, nagyon remélem hogy sikerül estére embert szereznem, mert este 5 töl komáromban kellene lennem. előrébb kéne tenni az indulást.
Figyu, tőlem mehetünk előbb is,...én szívem szerint 11-kor indulnék innen tbányáról, akkor 12-re kb pesten vagyok(100-as)...aztán ott valahol kéne taliznunk
Teveee kejééél fel mer munka van ,
Hencs, ti Tevével jöttök be pestre,és én pesten csatlakozom valahol,valamikor.De itt legyetek időben,mert Dunaujváros nincs közel,és legalább 15perc kell amig leérünk pestről. .
Most akkor 2re akarunk odamenni? vazze hát 5kor sötétedik!
Szöllő papa nem tudnál a drága idődből egy kicsit többet ránk áldozni?
én ott leszek .
Na jó reggelt!
Ha valaki fennt van már jönne ma egyet az jelezze ...és ugye nem felejtettétek el átállítani az órát
még nem igérem meg...
O.K. addig még egyeztetek majd a Tbányai idulás időpontjáról itt a fórumon holnap reggel
Sziasztok...
Szóval holnap 14h kor M6 autó-pálya Dunaujvárosi szakaszánál található OMW benz-kúton leszek újból .Csak mész az M6on lefelé és ott vagy más kút a közelben sincs ,nem lehet el tévedni. .
nem direkt volt...itt má én is bekakiltam kicsit.de azért elpróbáltam mégegyszer,hogy nem e basztam el valamit