Hát én nem vok szerelő,ha+valami sejtésemet mégis ide le írnám .Akkora ökörség lenne,hogy 1órán belül a Sportmotor a címlapjára tenné. Lehet még Az RTL is leadná a Maónika show helyett .Én csak gyorsan szeretek motorozni ,nem is, inkább sietek+dögleni.
Felkerült a motorra a felnicsík, jó kis délutáni program volt, de megérte vele baszakodni nagyon nagyot dobott az amúgy is gyönyörűséges külsőn, kegyetlen jó lett
Ha már az elsőt alig tudom majd a hátsóval játszadozunk. viccet félretéve szerelhették volna ilyen fékkel is a gépet, mert ezzel a tárcsával és a használt betéteimmel is félelmetesen megfogja.
Köszi azért,hát tényleg elég furi zenék .Mint valami Scifi-majd sokkot kaptam vazze .Úgy hogy maradok a Rocknál ,mivel az úgy is örök és halhatatlan .Dec 5 Wigwam Lord-Március P.L sport Aréna Rammstein ezeken bizt ott leszek!Nem jöttök?
Szevasz Appppa . Én nem igazán hallgatom a közizlésnek megfelelő tucc-tucc zenéket,én inkább a Rock-Metal-Hardcore témában vagyok otthon . De azért van itt valami LISTA ,remélem jó lesz .
Szasz Teve,Este jó lehetett neki ,most+Box meccs van .Algó-flex fórte az én nagy búrámat is rendbe szokta hozni.Gyógyulást kívánok neki,neked+köszi hogy szóltál.
szölö papa , szevasz, eksön "felborult" az éjjel, itt alszik nálam a garázsban, nem mertem hazaengedni fagypont környékén az éjjel, nem a mtorral borult fel. Kicsit, hmm hogy is mondjam, tul sok lett a jobol, Ha felébredt jelzem hogy kerested.
Akkor ennek értelme nem sok van?
meg tudná valaki mondani, mi az a "hővédő bandázs" és hogy mire is jó?