Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen a név kötelez?!
de de .az majd december-év eleje körül
gázra az is jön keróra itt ott.és fenn is marad.monnyuk a lerakás néha necces mert szemtelen az eleje
mér a Kawasaki nem gyárt ezrest .
az rr azért odabasz .
Hoppá!
cbr 1000 rr
Hát edző cipőben kicsit gáz lessz,nem?
még semmi
és akkor mi van helyette?
el biza
jó pénzé megyek oszt huzom előtted,csak birjad simítani
eladtad a 636ost?
Holnap gurulás csatlakozz te is,ha jót akarsz
nekem olyan má nincs.eladtam
Szöllő azt mondja, neki 14.00-tól jó ,kábé
R-Go addigra kellene odaérni vagy mi
10-11-es induláshoz mit szólnál? Tbányáról?
Merre lesz a menet? Lehet én is csatlakozom, attól függ, mennyire lesz még vastag a tankönyv.......
Nagyon jó idő volt ma srácok,most értem haza és holnap is gurulás lesz,legalább is itt keletre jó időt mond!Egyszer remélem összehozunk egy országos 12-es talit!Iwiw-en szétnéztem hogy megnézzem a mocskos pofátokat vityát már megtaláltam a többi 12-es betyárt is megkeresem
Crazyt még gyüjtsétek be Pestnél ,Hencs +tudja a számom. Holnap délelőtt szinezek de ha jöttök repülnek a szerszámok. Marcipán-Vitya?
na még egy szájhős .És itt áll a hátamnál és hülyeségeket beszél.Nem biztos,h holnap ott leszek mert dolgoznom kell(ene).Majd kiderül holnap .Szöllő papa huzzál le a gépről két gyertyapipát ha Tevével akarsz menni,mert amugy tul gyors leszel. .
Há má ugyan má gyere má Mégis csak van neked is (fél)tizenkettesed te Crazy.
Action itt van velem és azt mondja nem milliomos vállalkozó Hol és mikor találkozzunk Hencsel összerándulok T-bányán, Actionnal Pesten aztán irány az M6 Megint kapni fog Szerintem azota sem vigasztalodott
lehet becsatlakozom,de ez még nem bizti.persze ha nem baj..
...megjött
Ok, írjatok ide oszt igazodom.