Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma postáztam a sárvédődet!
Én is tervezek jövőre egy másik dobot a masinára, de én asszem csináltatok rá. Lakik errefelé egy gyerek, aki évek óta ezekkel foglalkozik.
Eddig ami munkáját láttam, mind nagyon szépre és jóra is sikerült. Mindegyik gazda teljesítménynövekedést tapasztalt.
Szöllő mester elfelejtettem megkérdezni.....volt már olyan, hogy berepedt a bukóplexid? (ha jól emlékszem neked is AGV van) Tegnap elakartam menni Dunaújba, gondoltam megcsörgetnélek aztán tekerhettünk volna egyet, de földvárnál a széltől vagy a bánat tudja mitől elkezdett recsegni plekóm, rá fél percre meg el is törött a foglalatnál....úgy leégett az arcom a menetszéltől mint a Reichstag
Na errő beszéltem!
Írtam is e-mailt a Micronosnak, remélem külön-külön is eladóak a cuccok, mert a power commander már egy kicsit comboss....keréken 220 lovacska már sok lenne
Kibaszott dilemma inkább írok neki e-mailt árajánlatért, mert áttudnám tőle venni személyesen, ha megtudnám venni.....Micronnak nem tudok ellenálni remélem nem csillagászati az összeg......
Én ezért kapok korkedvezményes nyúgdijat
eZEK ALAPJÁN ENGEM AKKOR le is lehetne %olni.
Múltkór itt kínáltak 1Micron rendszert ill a Bird tud hozni neked Muzzy rendszert jó árban.Én ezek mellett döntenék.Ha csak dob kéne Raptor hoz nyúlnék Eksönnek Dominak is láttad milyen szíp lett ill nézd+a Martindobot van ott 1db 12es 2004 től év járat .oLYANRA CSERÉLEM ÉN IS A KICSI DOBOT.
Akkora F@szom van, hogy a doktor kiírt 2 hétre!
Megyek pályinkázni
Utána számolok mennyit tudok rajta spórulni aztán meglátom még józsimura nem csinál rendszert a vaddisznóhoz bár nekem csak ez a dob kell
Lehet körülnézek német íííbéjen is
Slip-ont én nem vennék külföldől, csak rendszert!
Köszönöm! Akkor megkeresem az illetékest a kipuff ügyben
Sárvédő a jövő hétre lesz!
A dob ára 300 USD de nem írja a magyrországra postázás költségét!
Írtam mailt neki!
Németországba 65 USD a postaköltség!
Tehát e körül számolj!
Jaa és bele kell még kalkulálni a VÁM-ot is! 200 USD felett van az ára! Így vámköteles! Ez ügyben inkábbb szerintem keresd meg itt a fórumon AlexCBR-t! Ha jól tudom Ő pilóta és be tudja hozni!
Akkor ide nekem azt is
Sárvédő az 10000 + posta 1690!
Basi ha megkérlek megtudnád nekem őt rendelni? Item number: 320406288180 (nem tudok linket rövidíteni, így inkább a termék kódot másoltam be)
néztem az adatlapodon, hogy csinálsz hátsó sárvédőket (ami nekem nincs a motoromon) Milyen árban csinálsz egy olyan sárvédőt tizenkettesre? Mert akkor szeretnék tőled rendelni egy olyat.
Hát ja . . .
Látom basi2 nem ismered a "RÁDIKÁLIS" fék történetét.
+ nagyobb kerületi sebességen forog a tárcsa, így a fékhatás arányosan nagyobb.
Nem "radikális féknyereg" hanem RADIÁLIS!
Azért lesz jobb a fékhatás mert a a nagyobb tárcsával a fékbetét közepes sugara megnő!
Én csak az Ebay-ről tudok rendelni!
Szia basi néztem, hogy amcsiból rendelsz cuccokat és a segítségedet szeretném kérni kipuff ügyben. http://www.yoshimura-rd.com/ps... ő lenne a kiszemeltem. Itthon akartam megvenni, de a legjobb ajánlat is 430$ a köv. lépcső meg 500....nem tudom, hogy szállítanak-e pl. innen európába cuccot amit most belinkeltem. Hogyan zajlik ez a rendelési folyamat?